Obohať si jedálniček o ovocie, zeleninu. Jedným slovom o vitamíny. Prípadne si kúp šampón proti padaniu vlasov, môžeš skúsiť z lekárne nejaké tabletky .. napríklad kremík, či zinok.
nežehlíš si často vlasy? aj mne vypadávajú, ale zatiaľ to nie je nič hrozné...skús sa poradiť s kaderníčkou, vyskúšaj nejaké sérum na posilnenie vlasov, prípadne zmeň šampón, sú aj vitamíny na rast vlasov
@bruszka aj ja som mal s týmto problém,mne dala lekárka na to neakú vodu,a vždy po umytí vlasov som si na ne musel trochu naliať,a pomasírovať,ako šampón.Myslím,že sa to volalo REVIVOGEN.
Nemám Ale tak kvalitný šampón, dobrá strava a vitamíny, neničiť vlasy žehlićkou/kulmou/fénou/drhnutím uterákom a podobnými zlozvykmi Neviem, ako ti pomôcť, neviem, ako sa o vlasy staráš. Choď za kaderníčkou, tá ti pomôže viac ako ľudia tu
ja používam prírodný lopúchový šampón + tinktúru, pôsobí to proti vypadávaniu vlasov a dokonca znižuje tvorbu lupín - s tým našťastie nemám problém tieto prípravky kúpiš v normálnej drogérii a vôbec to nie je drahý špás mám zdravé vlasy a nesťažujem sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
* Ale tiež s tým mám problémy (ach)
REGHAAR sa to volalo spýtaj sa na to v lekárni