Vie mi niekto poradiť nejaky pripravok na celkove zlepšenie kvality vlasov? Z vlastnej skusenosti? Mam ich riedke a dosť mi vypadavaju, stravou to nie je, takže rady ohľadom tohto prosim nie, všetky ine ocenim
Mne hrozne vypadávali vlasy tak som bola na trichologii a doktorka mi z tabletiek odporučila
Donnahair a Forcapil a panthenolové tabletky.
so šampónov mi odporučila
Skin Cap, Bioderma Node DS+, Kertyol,Vichy Dercos- Selegél, Kertyol S, Nizoral
Potom že mam používať vlasový aktivátor Spectral RS s aminexilom , a ešte L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl kúra.
Prešli 4 mesiace, vlasy mi nepadajú vôbec, nové rastú ešte len na vrchu hlavy ale som spokojná. Hlavne mi povedala, že nestačí len jesť tabletky alebo len používať šampón, že to mam robiť všetko naraz a zároveň pátrať po príčinách.
Odporučila mi dať skontrolovať:
-základnú biochémiu, fokálne infekcie(orl,gynekologia, zubar), parazity, očné vyšetrenie, vyšetrenie štítnej žlazy vrátane protilátok, hormonálny skríning a hladinu kortizolu.
U mňa bol hlavný problém s očami. Mám silné dioptrie a nenosím brejle... Tak to už idem konečne poriešiť. Good luck aj tebe a skús porozmýšľať, či sa ti neoplatí prebehnúť na tú trichológiu tiež.
To, že ti padajú vlasy musí mať PRÍČINU.
A aby sa zmenilo niečo trvalo tak treba tú príčinu nejako odstrániť.
Mne padali vlasy kvôli hormónom, keď sa mi hormóny napravili používala som Donna hair forte, na vlasy som používala biohar a kvalitnejšie kadernícke šampóny a kondicionéry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Donnahair a Forcapil a panthenolové tabletky.
so šampónov mi odporučila
Skin Cap, Bioderma Node DS+, Kertyol,Vichy Dercos- Selegél, Kertyol S, Nizoral
Potom že mam používať vlasový aktivátor Spectral RS s aminexilom , a ešte L'ORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl kúra.
Prešli 4 mesiace, vlasy mi nepadajú vôbec, nové rastú ešte len na vrchu hlavy ale som spokojná. Hlavne mi povedala, že nestačí len jesť tabletky alebo len používať šampón, že to mam robiť všetko naraz a zároveň pátrať po príčinách.
Odporučila mi dať skontrolovať:
-základnú biochémiu, fokálne infekcie(orl,gynekologia, zubar), parazity, očné vyšetrenie, vyšetrenie štítnej žlazy vrátane protilátok, hormonálny skríning a hladinu kortizolu.
U mňa bol hlavný problém s očami. Mám silné dioptrie a nenosím brejle... Tak to už idem konečne poriešiť. Good luck aj tebe a skús porozmýšľať, či sa ti neoplatí prebehnúť na tú trichológiu tiež.
A aby sa zmenilo niečo trvalo tak treba tú príčinu nejako odstrániť.
Mne padali vlasy kvôli hormónom, keď sa mi hormóny napravili používala som Donna hair forte, na vlasy som používala biohar a kvalitnejšie kadernícke šampóny a kondicionéry.