Ahojte, potrebujem súrne radu. Som vďačná za každú. Moje pôvodné vlasy sú blond a chcela by som sa k nim vrátiť. Rok a pól používam ryšavú hennu chytila mi perfektne. Ale už mi chýba moja pôvodná farba. Myslíte že by mi vedela kaderníčka nafarbiť vlasy ta
ja som si peroxidovala hennu a nesla dole uplne, ani po 5 extra silnych krabickach.. ale nejako by sa to malo dat.. ale nebude to uplne identicke s tvojou farbou.. peroxid a potom na to bledohneda
Fu, normálne keď toto stále čítam, asi tú hennu ani neskúsim
Keďže sa už dlhšie trocha pohrávam s myšlienkou skočiť späť na blond (ale to len keby mám tak o 10 kíl menej, čo už som skoro mala xD), ale z tej henny by to asi bol trocha problém
Hennu nevymyješ,ani nezosvetlíš bez rizika,že to chytí zelenkavý nádych-povedala moja kaderníčka.Vraj je najlepšie nechať odrásť,alebo počkať aspoň trištvrte roka od posledného farbenia.Inak pre tých,čo sa henny boja,nie je to prípravok na prefarbovanie vlasov,je to na tónovanie prirodzeného odtieňa a hlavne na regeneráciu vlasov.Ja ju používam už dlho,vlasy mám oveľa pevnejšie.Lieči lupiny,chráni vlasy pred lámaním a podobne.Dáva krásny lesk.Neexperimentuj bez kaderníčky,doma je to fakt riziko skúšať ju dať preč.
ja neviem no ale mojej mame chytila farba na hennu normalne bez nejakych zelenych odtienov , sestra si zase davala melir po 2 rokoch pouzivania henny a je v pohode
Ja ti s tvojou otazkou sice neporadim, ale vzdy vidim rad, ked si nejake dievca vazi, ze ma prirodzene blond vlasy, pripadne ze sa k tejto farbe vlasov chce vratit...
Osobne nechapem, preco si napr. niektore prirodzene blondiny farbia vlasy dokonca na cierno, ked kopec ostatnych zien sa prave tu blond farbu usiluje dosiahnut...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Keďže sa už dlhšie trocha pohrávam s myšlienkou skočiť späť na blond (ale to len keby mám tak o 10 kíl menej, čo už som skoro mala xD), ale z tej henny by to asi bol trocha problém
:
» wanda.atlas.sk/nudi-vas-vasa-f...
prípadne používať veci, čo ti ju sčasti vymyjú
na, čítaj si » dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic...
sorry za moju vlaso-farbiacu demenciu, ale ja som nikdy nemala na vlasoch nič, len svoj debilný natural blondalebočo
Ja ti s tvojou otazkou sice neporadim, ale vzdy vidim rad, ked si nejake dievca vazi, ze ma prirodzene blond vlasy, pripadne ze sa k tejto farbe vlasov chce vratit...
Osobne nechapem, preco si napr. niektore prirodzene blondiny farbia vlasy dokonca na cierno, ked kopec ostatnych zien sa prave tu blond farbu usiluje dosiahnut...