Hmm ja som sa celkom nudil. Kebyže to zostriháš a dáš tam len dôležité veci, hlavné myšlienky, nech je to také svižné, stručné, jednoduché, tak by sa na to oveľa lepšie pozeralo.
Ach začni strihať, je tam toho veľa zbytočného počínajúc začiatkom kým sa nastavuješ až po zbytočné plchy pomedzi to čo si vlastne poveda´t chcel...
Tiež by bolo fajn venovať sa asi téme o ktorej máš väčší prehľad. Neviem, či odoberanie pár youtuberov ti dáva skutočný priestor na kecanie o tom, pretože človek od niečoho takého očakáva snáď aj že mu odporučíš niečo nevšedné, nie len tých najznámejších. Aj keď možno sa pletiem a máš o tejto téme väčší prehľad, to neviem nebavilo ma dopozerať do konca to video aj keď doteraz ho mám pustené na pozadí. Tiež by nebolo od veci teda ukázať aj to na čo sa dívaš nie len seba ako sa na niečo dívaš
Inak si jeden z mála čo má hlas a vzhľad na videoblogovanie takže určite s tým neskonči. Len by bolo asi fajn napísať si nejaký scenár a hlavne strihať a zosvižniť to, pretože takto je to strašne pretiahnuté.
Prešlo 5 minút a nudím sa. Zostrihať len to najdôležitejšie, zbytočne omáčky okolo toho.. téma dobrá, ale podaná z nezaujímavého hľadiska.. je škoda, že niektorí začínajú vlogmi, by som povedala, že tie majú svoje miesto vtedy, keď má človek pár desiatok fanúšikov a tých omnoho viac zaujíma, čo si youtuber myslí, aký má názor, atď...
tak záleží aké videá kto robí, keď tak pozri » www.utuber.sk a to vidíš celkovo, štatistiky, odberatelia je mi jedno či má niekto 10k alebo milión odberov na youtube ale keď ma jeho videá zaújmu tak si ich pozriem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tiež by bolo fajn venovať sa asi téme o ktorej máš väčší prehľad. Neviem, či odoberanie pár youtuberov ti dáva skutočný priestor na kecanie o tom, pretože človek od niečoho takého očakáva snáď aj že mu odporučíš niečo nevšedné, nie len tých najznámejších. Aj keď možno sa pletiem a máš o tejto téme väčší prehľad, to neviem nebavilo ma dopozerať do konca to video aj keď doteraz ho mám pustené na pozadí. Tiež by nebolo od veci teda ukázať aj to na čo sa dívaš nie len seba ako sa na niečo dívaš
Inak si jeden z mála čo má hlas a vzhľad na videoblogovanie takže určite s tým neskonči. Len by bolo asi fajn napísať si nejaký scenár a hlavne strihať a zosvižniť to, pretože takto je to strašne pretiahnuté.
a máš veľmi pekné obočie!