Aj Vám sa stáva niekedy, že vzťah príde k bodu kde si vnútorne poviete: Ďalej to už nemá zmysel? Že sa Vám zmení pohľad na partnera? Taká fáza vzťahu, kde proste pri pohľade na partnera si uvedomíte, že asi nie je ten pravý? Ako pokračujete? Ignorujete
no neviem...málokto ak vôbec niekto bude súhlasiť, ale podľa mňa láska začína práve v tom momente, keď si uvedomíš, že partner asi nie je ten pravý a tak sa staneš tým pravým sám
nie.. uvedomujem si, že k vzťahu pristupujem s až naivnými ideálmi, ale svojho partnera považujem za toho pravého ( @1 ), správneho a skôr sa obávam, že to ja nie som tá správna...
áno, stalo sa mi to a chcela som to ukončiť, ale ono sa to dosralo samo a potom som oľutovala že som vôbec myslela na ukončenie. dobre si rozmysli koho máš pri sebe, lebo lepšie už nemusí byť....trošku negativne, prepáč
Ja si myslím, že každý zažije vo vzťahu nejakú pochybnosť a nie raz, viac krát. Aj ja som také mala, dlho som to dusila v sebe a tak som to raz povedala nahlas, perfektne sme sa porozprávali a všetko ide ako lusk. Som zamilovaná do neho ešte viac ako na začiatku
robim vsetko pre to aby som takto nepochybovala, skoro vzdy po pochybnostiach pridem aj tak na to, ze bola chyba vo mne keby na niekoho pozrem a proste si len hovorim ze "on nie je ten pravy" tak by som to nevedela neriesit a byt ticho a dufat, ze je to len chvilkovy pocit
Pochybnosti pridu vzdy a vo vsetkom. Zalezi uz len na tom, ci sa mate naozaj radi a ci to chcete OBAJA prekonat alebo to ukoncit a ist si svojou vlastnou cestou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a je čarovné ich prekonať a vzájomne dokázať rásť budovať si to spoločné, čo oboch robí šťastnými.
V novom vzťahu sa to zatiaľ tvári tak, že to nebudem musieť robiť :3