Vyliala som si trochu vody na mobil a pravdepodobne sa dostala voda do jacku na slúchatká.. mobil má pocit že ich mám zapojené aj keď nemám.. viem že ma na reklamácií pošlu do p*če tak by som sa chcela opýtať aká je šanca že keď to vyschne že to pôjde nor
Keď som mal ešte Sony Ericson K610i tak mi cely džubol do vane s vodou Som ho vytiahol osušil každé miesto kde som sa dostal a potom ho položil na parapetu Na druhý deň šiel normálne
@zajkousko Ja som svoj tiež sušila fénom a v pohodičke ako išiel, sem tam si dal pauzu a štrajkoval Alebo mam pocit, že sa mi chcel iba pomstiť, že som ho trošku potopila, ale ide v pohodke bez komplikácií
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ake strachy
najlepšie je ho rozobrať a tak nechať uschnúť, ale to ti neodporúčam (pochopiteľne) najpoužiteľnejšia rada je asi tá ryža ( @4 )
prosí ťa , to by potom nemohol byť mobil ani na slnku
a v servisoch si myslíš, že ako to robia, nepísal by som fenom, keby, že to nevidím na vlastné oči
Na druhy den mi telefon fungoval normalne (a nerozoberal som ho, ani nic ine som nerobil).
Takže, ja fén odporúčam