ja byt rakusan tak si tu sumu necham..predsa kazdy rakusan musi mat dve rodiny - jednu normalnu a druhu v pivnici..a to je hrozne nakladne zasobovat granulami tych dole ..pan sofer je asi stastlivec a je za vodou
Tiež by som vrátila - na čo je človeku toľko peňazí v hotovosti? Buď je gauner, alebo obeť gaunerov - ani do jednej z takých situácií by som sa nechcela nevedomky zapliesť.
Hmm v tomto som trocha skeptický či má nárok na nejaké nálezné, každopádne keby niekto mne naiel takú sumu - určite ho odmením (aj keď sa stratila hotovosť v BA a majiťeľ nálezcovi kúpil hrnček kávy...
ked najdem peniaze vobec ma ako prve nenapadne ze si nieco necham, som tak vychovana. vzdy ked najdem peniaze prve co ma napadne je ,ze komu tie peniaze patria,a ako mu ch vratit
Vratil by som ale narokoval by som si 10% co je velmi dosť, ale zase ak by som bol vodič toho autobusu, asi by som vratil vsetko... Podľa mna to je samozrejmé
@20 ... suhlas. A pekne by som dalej robil vodica autobusu Nikdy nevies co najdes napr do tretice. Ked po upratovani v DNV behali policajti povinne so samopalmi, vodic nasiel na zastavke samopal
Ak niekto stratí alebo zabudne niekde takúto sumu ,určite si tie peniaze až tak neváži.Ja by som ich mal azda aj prilepené na tele len aby som o ne neprišiel.Čiže inými slovami,nevrátil by som ich.Nie každý vodič autobusu je inteligent.
Inteligent, to je akože ten, kto nájde niečo cudzie a nechá si to?
Alebo inteligent je vodič autobusu, ktorý peniaze vráti, ale nie každý peniaze vráti a preto by si si na ne dával dobrý pozor, no napriek tomu ty by si ako nálezca tie peniaze nevrátil, takže nie si inteligent?
11 a 3/4 miliona slovenskych kaciek ... niekto nechal v autobuse. Ak obnos (aj o dost mensi) v hotovosti prinesies u nas v SR do banky a nebudes vediet preukazat/zdokladovat ich povod/sposob nadobudnutia, tak si po teba pride kriminalka. A ze sis z vyplat odkladal cely zivot, vsetko co si neminul a nahromadilo sa z toho toto, je slaba vyhovorka
Tiež som toho názoru že-vobec neviem, co by som spravil, mozno by som to vratil, mozno si to nechal. V takej situaci si clovek nikdy na 100% neni isty.
A načo to dávať do banky keď to môže človek mať doma a mínať.
skoda ze clovek dopredu netusi ako bude ta osoba reagovat..
ta puca by ho aspon mohla kontaktovat a dat mu nejaku ciastku
keby som dopredu vedela ze je to niekto taky, tak ak by som mu tie peniaze vratila, tak jedine z obav, ze nahlasi ze v tom a tom autobuse stratil veci a ja ako vodic som ich neodovzdala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ako niekto môže stratiť toľko peňazí? O.o
a zvyšok by som dala na polícii
keby to som ja a neni to nafingované, by som mu určite nie čo dala
a obdivujem toho šoféra, takých ľudí je na svete už málo
A ak by som to pod vplyvom nejakého svedomia či kieho krista vrátila, potom by som si prudko trieskala hlavu o .. o hocičo.
Inteligent, to je akože ten, kto nájde niečo cudzie a nechá si to?
Alebo inteligent je vodič autobusu, ktorý peniaze vráti, ale nie každý peniaze vráti a preto by si si na ne dával dobrý pozor, no napriek tomu ty by si ako nálezca tie peniaze nevrátil, takže nie si inteligent?
A načo to dávať do banky keď to môže človek mať doma a mínať.
ta puca by ho aspon mohla kontaktovat a dat mu nejaku ciastku
keby som dopredu vedela ze je to niekto taky, tak ak by som mu tie peniaze vratila, tak jedine z obav, ze nahlasi ze v tom a tom autobuse stratil veci a ja ako vodic som ich neodovzdala