Čo si myslíte o vodnej fajke??? Aká je? Je škodlíva a keď tak v akej miere. Alebo môže človeku v niečom aj prospievať? Dá sa vodná fajka fajčiť aj bez tabaku alebo nie?
myslim si ze je to v pohode ,rada fajcim vodnu fajku(aj ked nie velmi casto) a mam v pi.. ci je to skodlive velmi alebo len kus .. na daco umriet musím
nie je skodliva bez tabaku sa nefajci vyhody su siroka plaeta vyberu tabaku ..mňamky..a sprijemni to aj nejake tie posedenia da sa pri nej oddychnut len ked je silny tabak alebo to dajcis sám moze ta rozbolet hlava, ale prestane to potom
idem si jednu kúpiť asi.. inak neviete mi poradiť nejakú stránku, kde kúpim tabak cez internet? v normálnom obchode aspon u nás za jednu krabičku pýtajú 10evro.. a inak skúšala som aj kamienky, ale z nich ma boli hrdlo.. tak radšej nie aj ked sú bez niktotínu
Dá sa aj bez tabaku, ja ju tak občas fajčím, keďže som nefajčiarka namiesto tabaku sa tam dajú Shiazo kamienky ( minerálne kamene s melasou). Vdýchneš tak len ochutenú vodnú paru a nijaké škodliviny, je to celkom fajn
Vodna fajka je uplne v pohode Vraj je skodliva ako cigarety a vraj vodna fajka je horsia ako cigarety to som pocula tak neviem no a vodna fajka sa bez tabaku neda fajcit (aspon myslim)
@nemammeno tabaky predávajú bez cla a dane (ktorá je na tabak vysoká, takže to nemôže dať verejne na internet), takže mu treba napísať e-mail, on ti pošle zoznam tabakov ktoré má a ty mu napíšeš ktoré chceš a na akú adresu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
PS : Myslela si bez tabaku či bez nikotínu?
VF na pluca skodliva neni, na ustnu dutinu urcite je, kedze krcna asi pred 2 rokmi spozorovala, ze kurim, podla dutiny
Kedysi som fajcil minimalne jednu denne. Teraz vacsinou uz len tak 2-3x za tyzden
má 250g tabaky za 14 eur