Cawte mam taky mensi problem, mam 14 a rozhodujem sa kam by som mal ist na strednu skolu. Chcel by som ist na vojensku akademiu ale neviem ci by ma zobrali lebo mam problem zo srdcom mam trochu zvyseny tok na pravej chlopni. Poradte niekto ci by ma zobra
starý a si si istý že to chceš? ak hej tak si nájdi na nete tú školu ktorú chceš pozri si podľa čoho prijímajú a trénuj si to je jedna z možností druhá z možností je len to skusiť a tretia jebať na to ... ale pokiaľ to vážne chceš tak si za tým choď ja si to tiež už pomaly plním a je nás tu viac takých vojenčinou posadnutých však @horsiq , @mm47
Poznám len vojenskú výšku v LM...inak sa dá po strednej alebo v 18tich ísť do armády,pokiaľ nie si trestaný a si zdravý...ak splníš tie testy a máš nejakú odbornosť (napríklad vodičák Céčko,atď) tak máš vyššiu šancu,že ťa tam zoberú...mne naposledy vraveli,že elektrotechnici sú žiadaní...mal som priemyslovku eletkrotechnickú...no a to mi povedali v regrutačnom v žiline,tam kde je 5.PŠU
Ohľadom tej výšky,tak tam berú väčšinou len tých,ktorí už sú v armáde a majú niečo odslúžené atď...a čo sa týka armády...chcel som ísť,mal by som celkom slušnú šancu byť spojár alebo taký technický pracovník...ale nakoniec som tam nešiel...šiel som skúsiť výšku do česka a neviem...pomerne často nad tým premýšľam,či by to nebolo lepšie,keby som tam bol šiel...
Problém je aj ten,že som bol v 18tich na operácii,pri ktorej som skoro umrel...mal som vnútorné krvácanie a mám to aj v záznamoch,tak neviem,ako by to brali oni...ale nič mi nie je a ani žiadne následky z toho nemám...tak neviem...ale je to tiež možnosť to skúsiť...problém je ale platové ohodnotenie
nie, naučiť byť sa a strieľať by sa mali naučiť ľudia čo do armády chcú ísť a nie ľudia ktorý tam nechcú, taký by narobili skôr škoda ako prospech spoločnosti
Tak určite by to pre mňa bolo zaujímavé...ešte neviem,ako sa rozhodnem...nakoniec možno do tej armády pôjdem...ale uvidí sa až časom každopádne by som to rád skúsil
Caute mam 15 rokov a so 9-tak a teraz si vyberam skolu neviete ze ci je na SR nejaka stredna vojenska skola a ake su tam skusky mohli by ste mi to napisat ziadne problemy nemam kazdy den cvicim chodim behat
cawte aj ja sa mam rozhodnutze na aku školu chcem íst chcem íst na vojensu ale mam trocha problem zo znamkamy poradtemi ci by ma zobraly alebo aspon napiste svoj nazordakujem
@rene666 Nepotrebuješ priemer ak chces ist na vysoku vojensku školu tak musiš splniť prijmace skušky psychika fyzička atd... » www.aos.sk/... tu si pozri.. Ale musiš mať maturitu ..
Nazdar ľudia, mám 15 rokov a chcel by som sa rozhodnúť kam na školu, som celkom zručný, fyzicky to zvládam pomerne dobre, štíhli... ale problém je že mám mierny problém s obličkami.... myslíte že by ma vzali ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
fucking soldiers
fucking government
Ohľadom tej výšky,tak tam berú väčšinou len tých,ktorí už sú v armáde a majú niečo odslúžené atď...a čo sa týka armády...chcel som ísť,mal by som celkom slušnú šancu byť spojár alebo taký technický pracovník...ale nakoniec som tam nešiel...šiel som skúsiť výšku do česka a neviem...pomerne často nad tým premýšľam,či by to nebolo lepšie,keby som tam bol šiel...
» www.supernavigator.sk/navigator/profi...
Problém je aj ten,že som bol v 18tich na operácii,pri ktorej som skoro umrel...mal som vnútorné krvácanie a mám to aj v záznamoch,tak neviem,ako by to brali oni...ale nič mi nie je a ani žiadne následky z toho nemám...tak neviem...ale je to tiež možnosť to skúsiť...problém je ale platové ohodnotenie
Tak určite by to pre mňa bolo zaujímavé...ešte neviem,ako sa rozhodnem...nakoniec možno do tej armády pôjdem...ale uvidí sa až časom každopádne by som to rád skúsil
A ty si v armáde alebo sa chystáš ?