ahojte. chodim teraz na OA a mam si vybrat jeden zo styroch volitelnych predmetov a fakt netusim co si vybrat takze by som bol rad keby my ste s vyberom vedeli pomoct pretoze nemam dost informacii a chcel by som pocut aj nazor ostatnych ludi : ) *
mam na vyber zo styroch predmetov: 1. cestovny ruch, 2. financna matematika co si nevyberiem urcite pretoze matika mi aj tak nejde a mal by som s tym len problemy, 3. audiovizia a medialna komunikacia len si myslim zeby som to v buducnosti a este ked som na OA nevyuzil, 4. cvicna firma-praktikum o ktorej neviem vlastne ani nic tak ak nieco niekto viete alebo mi mate ako poradit bol by som moc rad : ) myslim zeby sa mi do buducnosti mozno zisiel cestovny ruch a kvoli tomu mozem ist potom aj na vysku ale viac o tom neviem a cvicna firma zas neviem preco by som si mal vlastne zvolit tento predmet akoze neviem o nom vlastne nic ...
A to mas len tieto 4? Ja som mala na vyber asi 8.... cvicna firma mi pride debilna ak nerad robis nejake projekty to je fakt otravne, pretoze chodis potom po triedach a otravujes ich s hovadinami (aj tak sa ti na to vsetci vyseru) tu matiku a medialnu komunikaciu som
ja nemala takze neviem Vo Co GO.. ale asi sa skor rozhodni medzi cestovnym ruchom a tou medialnou k. ak pojdes na. vysku tak sa ti to myslim, ze zide a ked nie tak hadam budes mat fraj, my napr na cestovnom ruchu mame na salame vsetci @misko27
@Rapunzzel mam si este vybrat konverzacia v anglickom/nemeckom jazyku ale to je jasne ze si vyberem anglictinu a potom este jeden z tychto styroch co som spominal, cize nam do tretiaka pribudnu tieto dva predmety. Ano totu cvicnu firmu som aj s financnou matematikou uz vyradil takze sa rozhodujem medzi tym cestovnym ruchom a audiovizou a medialnou komunikaciou. Prosim mohla by si mi povedat este nieco o tom cestovnom ruchu lebo ak si mam vybrat nejaky predmet tak by som chcel mat taky prehlad co sa tam vlastne prebera a ja o tom neviem nic.. A to s tou vyskou to absolutne netusim kam by som siel no ..
Vies co ja idem do 3 az v septembri tiez a viem od starsich ze na CR sa nic nerobi, preto som si ho aj dala lebo ine predmety mi absolutne nesadli ale toto pisu na stránke školy " Na hodinách predstavíme CR ako ekonomický, sociálny a ekologický jav a objasníme jeho chápanie ako systému. Poukážeme na trh CR, jeho osobitosti a činitele, ktoré ho ovplyvňujú. Budeme charakterizovať podniky a inštitúcie CR ako aj ich výkony - služby. Sústredíme sa na hospodárske a sociálne účinky CR. Predstavíme dosiahnutý stupeň rozvoja CR vo svete a v SR a naznačíme vplyv globalizácie na ďalší rozvoj CR.
Po absolvovaní predmetu by žiaci mali zvládnuť nielen zásobu odborných termínov, ale aj získať schopnosť aplikovať teoretické poznatky v praxi." vtipne @misko27
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale ak je to tak ako kedysi u nás, tak aplikovanú ekonomiku si daj
ja nemala takze neviem Vo Co GO.. ale asi sa skor rozhodni medzi cestovnym ruchom a tou medialnou k. ak pojdes na. vysku tak sa ti to myslim, ze zide a ked nie tak hadam budes mat fraj, my napr na cestovnom ruchu mame na salame vsetci @misko27
Po absolvovaní predmetu by žiaci mali zvládnuť nielen zásobu odborných termínov, ale aj získať schopnosť aplikovať teoretické poznatky v praxi." vtipne
@misko27