Baby chalani a ten zvysok dali by ste svojmu partnerovi VOLNOST NA VIKEND BEZ NASLEDKOV?a keby sa daco udialo dokazali by ste sa cez to preniest?ci ako by ste to riesili?
Voľnosť v zmysle "rob si čo chceš, akoby sme spolu nechodili"? Keby som chalanovi dala takú voľnoť, asi by mi na ňom musela veľmi málo záležať a dala by som mu ju len preto, aby som mala dôvod sa s ním rozísť. Ak niečo cez ten "voľný" víkend vyvedie, je to rozchod, ak nevyvedie, aj tak je to dôvod na rozchod, lebo partnerstvo nie je o tom, že je v ňom niekto "voľný". Možno aj preto sa tomu hovorí tiež partnerský "zväzok"
@xyz666 lenze rozdiel je v tom ze ja mu ju necem dovolit dat..a on mi ju dal...a ete velice urazeny ked som povedala nie nesuhlasim...ze som žiarliva jak Perun
Ako ja by som na také ani nepomyslela, kebyže som vo vzťahu... Divné, neviem čo chce týmto tvoj chalan dosiahnuť... A ak mu ju nechceš dať tak mu ju nedaj, stoj si za svojím názorom... A bolo by asi dosť zložité sa vrátiť potom do vzťahu, keď si predstavíš čo všetko mohol cez ten víkend urobiť a hlavne ak ho miluješ Fakt divné :S
@15 to akoze chce od teba povolenie,aby si uzival s inou? tak vdaka,to mas pekneho frajera... opakujem,naco siel do vztahu s tebou,ked si chce uzivat s inymi?
@Stmortiis nie.. a ak by ju chcel,tak by to znamenalo,ze asi mu niesom dotacujuca,cize nas vztah by nemal zmylel..a keby som uz vedela,ze to nema zmysel,tak by som to skoncila a mal by volnosti kolk by len chcel..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
volnosť?????????????
to akože teraz všade chodíte spolu?? úplne???
Mala si sa vyburit predtym...
@xyz666 lenze rozdiel je v tom ze ja mu ju necem dovolit dat..a on mi ju dal...a ete velice urazeny ked som povedala nie nesuhlasim...ze som žiarliva jak Perun
lebo ak by ma žiadal,aby sme si dali voľnosť cez víkend,bolo by mi jasné,že už niečo plánuje,kvôli čomu sa tej voľnosti dožaduje.
a ak by moc nástojil na tom,tak by som mu voľnosť dala,ale na furt...
neuznávam pauzy vo vzťahoch,voľnosti a podobné veci.
bud s tým človekom chcem byť,záleží mi na ňom a nepotrebujem si s nikým iným užívať,alebo mi na ňom nezáleží a je mi jedno čo robí...