Ahojte, neviem ako je to u vás...ale aj vás naštve niekedy, ak frajer ide von bez vás??? Nevravím, že musíme byť spolu 24hod denne..ale naštve to...a ani nevravím, že ja nejdem von bez neho.. ale už keď len povie, že sa chystá nejaká akcia, dostanem ne
jasnéé..veď kto nežiarli... len som takto nikdy nereagovala..až posledný rok asi.. nechcem byť taká..pretože on mi ani pol slova nepovie, ak idem na disko..alebo niekam...povie len, že keďže on nič nevyvádza..predpokladá, že ani ja..a ma pusti...
jasne že ma nastve ked ide iba s kamošmia le tak potrebuje volnosť a ja tiež ... ked je nejaka akcia kde nie sme spolu tak si bud volame alebo piseme raz za čas. a proste podla mna je zbytocne hned dostavat nervy .
@nika146 Aj ja som nesmierne ziarliva, ale on to vie a vychadza mi v ustrety. Ked mi nieco vadi tak mu normalne poviem ze si nezelam aby isiel tam a tam. A ku mojej ziarlivosti sa pridava este fakt ze zatial zijeme kazdy v inej krajine.
tiež to isté riešim ,ale tak on nikam nechodí len somnou a do roboty ,ale ajtak chytám enrvy,ked sa ožiera v robote a furt v pozadí sa tam smeje dáka piča ,kebyze nie som taka žiarlivá bože poznám akú ma povahu a aj tým to asi bude..a som strašne nedôverčivý človek ....
tak ako, kazdt potrebuje chvilku s kamosmi, vyblaznit sa a tak.. A ak je nejaka akcia, kam ta nepozve a chcela by si ist, tak sa s nim o tom porozpravaj, ne?
a nerob si z toho stale nervy, lebo ho z teba drbne a zdrhne.. pokial ich mas vsak potajomky, tak yo mozes..
@nika146 tak aspoň mu to nedávaj najavo, možno to časom prejde. Ale myslím si, že keď mu to budeš stále dávať najavo tak tento vzťah dlho nevydrží. Pre tvoje dobro
nie, ja to mam stale naopak, ale mam svoj zivot ved nemozem byt stale len s nim ... a on so mnou tiez.... nebud taka ziarliva preboha lebo od teba odide
musis pochopit, ze skor, nez ste sa spoznali, mal vlastny zivot a kamaratov a i ked si teraz viacmenej jeho zivotom ty, neznamena to, ze s tebou musi automaticky trávit vsetok svoj volny cas, tebe nepadne dobre ked si obcas vybehnes len s kamaratkami niekam vecer von, pokecat,pospominat, na kavu alebo tak ? neverim, ze nie...presne o tomto je...musis sa naucit doverovat mu aj vo chvilach, ked nie ste spolu...
@beaurebelle to je pravda...ale niekedy on je von a ja sedím doma..pretože práve vtedy sa nič nedeje.. je to niekedy aj o žiarlivosti, že má lepšiu zábavu..ako ja...ako doprajem mu..ale chcela by som byť na jeho mieste
@nika146 ale Nika ved to snad problem nie je podla mna to znie ako fajn vecer pre seba! kupel, kniha alebo cas straveny s rodinou vedia byt fajn ...nemozes mysliet na to ze on sa niekde zabava a ty sedis doma..nikdy nie je napisane ze cas straveny doma musi byt nudny..verim ze by si si nasla milion pecto aktivit ale ako pises doprajes mu...koniec koncov si stastna ze je stastny...a verim ze ked ste spolu uricte ti tento ,,strateny,, cas vracia...tak by to malo predsa fungovat
celkom som nepobrala..co by bolo cudne? Porozpravat sa s nim otom? Alebo co? Tak jasne, ze on vhodi s kamosmi a ty s dievcatami, tak to musis brat..
Urvite sa on nechce nasackovat k tebe a medzi baby, ty sa nrsackuj mrdzi neho a chalanov.. Ako tak mozes, ked sa dohodnete a tak, ale raz za cas ho nechaj..
@nika146 zamalicko len som chcela pomoct aby si to videla aj z tej lepsej stranky urcite to nie je dovod aby si preto plakala doma do vankusa ! treba zit zivot rovnako vo chvilach s nim ako aj bez neho tiez sa mu bude lepsie pocuvat ze si sa zabavila, ze nieco doma majstrujes alebo sa o seba staras ako keby si mu mala hovorit ze sa nudis a preco ta nezobral atd ...pokazila by si vecer jemu a sebe este viac ...takze ziadne smutne usmevy nikaj sa nekona ! hlavu vzhuru slecna
nie neštve ma to, som rada, že sa vie baviť aj keď nie som pri ňom a btw myslím si, že keď ti to vadí tak niečo s tebou nie je v poriadku a nechápem ľudí ktorí sú na sebe nalepení od rána do večera a keď toho druhého nemajú pri sebe tak nevedia čo so sebou...
mne to zas robi priattel!!! ze ja nemozem ist sama, lebo je neskutocne ziarlivy...a to spolu zijeme a sme spolu 1 aj stvrt....ale ako mu to slusne vysvetlit, pri jeho vybusnej povahe? ach ! :/
neboj sa, ja mám to isté, ale to preto, že to mám proste v sebe... povie že niekam ide , nebodaj že bol niekde s kamarátkou, viem že sa nič nestalo... tak si nechám 10 minut pre seba kým to predýcham, rozchodím a potom je to ok to len tá prvá reakcia že sa vo mne akoby nahromadí všetka krv , nervy a neviem čo všetko ešte...a ja viem že je to zlé ale tak nezmenim to som proste taká :/
Nedá sa povedať, že by ma to vyslovene naštvalo..Lenže je to dosť nepríjemný pocit, pokiaľ viem, že sú tam dáke ženské aj keď mu v tomto ohľade verím, príde na pár minút totálna žiarlivosť myslím, že je to prirodzené a zdravé žiarlenie nikdy nikoho nezabilo hádam
Ja to mám uplne vyriešené, my tvoríme s jeho kamarátmi jednu partiu, na všetkých akciach sme spolu, jeho kamaráti ma maju radi a ja ich tiež, a ked je on u mna, tak zase ideme vonku s mojimi kamarátmi...ale najlepšie je ked sme sami dvaja predsa
by som ti dopriala ísť von s @pershing363 , @husky alebo podobné individuum a dívať sa ako 4 hodiny snažia spojazdniť nejaké auto.. by ťa to rýchlo prešlo!!! by si ho prosila, nech ťa nebere
btw., nikdy mi nevadilo aby šiel môj chalan niekam s niekym iným, ani s babou.. ak vybuchneš je to tvoja labilnosť a neistota sama so sebou, nie jeho problém.. on sa ide zabaviť so svojimi kamošmi, tak mu do toho nekafri, lebo čoskoro budeš plakať, že ti nadal že si krava a našiel si inú..
Ako keby som toto forum založila ja... Neboj sa, určite niesi sama a som na tom uplne rovnako ... už to radšej ani neriešim nejak, lebo sa len zbytočne nervačím furt kvoli tomu..
@nika146 Určite mu daj voľnosť a nechaj ho ísť so svojimi kamarátmi von. Jemu to bude potom chýbať, nebude sa cítiť dobre, bude pod nátlakom... ...a to nie je dobré. Ale časom to prekonáš.
ja ziarliva trochu som, ale ked mi povie, ze ide von s kamosmi, tak som len rada. ved aj ja potrebujem svoj klud niekedy. nasieram sa az v noci, ked sa dovali domov, tlaci do seba burger, smrdi a zobudi ma
Ja som si zvykla počúvať o príbehoch lásky, kedy bolo dvom jedno, či niečo pokašlú, proste robili spolu blbosti a nezamýšľali sa nad tým, co robia zle vo vzťahu, proste si robili navzájom zle a nikoho ďalšieho nepotrebovali, aby im radil, ktoré chyby sú pre nich dvoch tie vhodnejšie, lebo na to mali seba...keď im aj radili, tak stále si vybrali tú podľa mňa najhoršiu možnosť, ktorá všetko len pokazila...keď nechceš robiť chyby s ním, nebuď s ním
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Niekedy chalan potrebuje mat svoju chvilku slobody s kamaratmi
a zase raz som šťastná,že také veci nemusím riešiť
počkať... ani som neriešila
podľa mňa to máš dosť na riť. veríš mu?
ja som občas mávala takéto nervy, ale nie preto, žeby som mu neverila, ale preto, že tam, kde šiel on, som nemohla ísť kvôli rodičom.
tak ako, kazdt potrebuje chvilku s kamosmi, vyblaznit sa a tak.. A ak je nejaka akcia, kam ta nepozve a chcela by si ist, tak sa s nim o tom porozpravaj, ne?
a nerob si z toho stale nervy, lebo ho z teba drbne a zdrhne.. pokial ich mas vsak potajomky, tak yo mozes..
Ked ide s kamosmi tak nestresuj , popripade bud vsimavejsia a odhalis keby robil nieco co nemal.
nie, ja to mam stale naopak, ale mam svoj zivot ved nemozem byt stale len s nim ... a on so mnou tiez.... nebud taka ziarliva preboha lebo od teba odide
ale teraz to uz neriesim,ja mam potom aspon chvilu pre seba a robim si co ja chcem
celkom som nepobrala..co by bolo cudne? Porozpravat sa s nim otom? Alebo co? Tak jasne, ze on vhodi s kamosmi a ty s dievcatami, tak to musis brat..
Urvite sa on nechce nasackovat k tebe a medzi baby, ty sa nrsackuj mrdzi neho a chalanov.. Ako tak mozes, ked sa dohodnete a tak, ale raz za cas ho nechaj..
Alebo sa nebodaj sackuje medzi teba a ne?
Ja to mám uplne vyriešené, my tvoríme s jeho kamarátmi jednu partiu, na všetkých akciach sme spolu, jeho kamaráti ma maju radi a ja ich tiež, a ked je on u mna, tak zase ideme vonku s mojimi kamarátmi...ale najlepšie je ked sme sami dvaja predsa
btw., nikdy mi nevadilo aby šiel môj chalan niekam s niekym iným, ani s babou.. ak vybuchneš je to tvoja labilnosť a neistota sama so sebou, nie jeho problém.. on sa ide zabaviť so svojimi kamošmi, tak mu do toho nekafri, lebo čoskoro budeš plakať, že ti nadal že si krava a našiel si inú..
Prišiel o 22:30. Decko