Pod pojmom volný vztah si predstavujete aj to že partner vás može podvádzat? alebo práve naopak? Ako nato prídeš že naozaj hceš taký vztah? prosím o rady a nie výsmešky, dakujem
@turgon to, co si opisal, je skor charakteristikou pre vztah, kde s dotycnou nemas ani najmensiu chut nieco robit a z vysoka na nu series a ona serie na teba to by som ja prave vztahom nenazval
Volny vztah je volny... Robis si co ches, spis s kym chces a ked nemas ziaden program, alebo neni s kym do postele, tak zavolas partnerke/partnerovy ci sa jej/jemu nieco nechce podniknut nahodou
Proste uplny ideal bez zavezujucich citov a barikad...
voľný vzťah niekedy nie je práve o sexe... niekedy to je len potreba voľnosti a pocitu, že nie si nikým zviazaná... no, funguje to, kým sa jeden z vás, alebo obaja nezaľúbite potom to už prerastá do niečoho silnejšieho, by som povedala v lepšom prípade v horšom je treba čím skôr z toho uniknúť
Ja som zlá ... A v tom je celá pointa.... Jedna " nepriateľka " s ním chcela chodiť a tak som si ho získala ja
A druhý taký vzťah som mala preto,lebo to bol najkrajší chlapík odtialto a ja, neviem akým spôsobom som ho zmotala to je celé ... Proste,s frajeriny a nenávisti Ak to mám skrátiť...
No ja si pod tým predstavujem len toľko,že človek nebude ako šialení,keď ten druhý bude s niekým iným,ale neviem podľa mňa by mali byť spolu,ale bez určitých záväzkov,ale aby sa nepodvádzali proste.. len by to nebolo také oficiálne,ale len také pohodové
Krátko,zo dva mesiace možno? Potom som našla vždy další objav a další a další Ja som mala vzťahy ako také v p. Však som krpec ... Teraz mam viac menej len druhý schopný vzťah...
u mňa je voľný vzťah synonymom otvoreného vzťahu, takže do vzťahu dvoch ľudí môžu ľubovoľne vstupovať ďalší ľudia a zasa vystupovať a hlavne sa nestarám čo dotyčný človek robí pokiaľ nechcem isť do kina, postele, alebo na pivo..či podobné aktivity.
Voľné vzťahy majú aj svoje výhody... nikto ťa nekontroluje, nič ti nezakazuje, ak máš chuť si niekam vyraziť s kamarátmi, nemusíš si pýtať povolenie... niekedy nie je zlé mať taký voľný vzťah, nie v každom voľnom vzťahu sa podvádza
Ale nemusíš mať rovno voľný vzťah, aby si si musela pýtať povolenie, aby si mohla ísť von. To je čisto ako si to medzi sebou zariadite. Mať pri sebe diktátora, tak to je otrasné, ale mať niekoho chápavého, to je to, že nemusí dôjsť k podobným otázkam ohľadom vzťahu. Jednoducho, podľa mňa existuje vzťah, alebo nič. Vec dohody.
@32 pýtať si povolenie, ak chcem niekam s kamarátmi?!
asi by som povedala, že voľný vzťah zahŕňa aj spanie s hocikým. ale však dá sa dohodnúť aj na pravidlách. a ako na to prídeš, že naozaj chceš taký vzťah? no, je asi pár expertov, čo nechcú byť kontrolovaní, ale sami kontrolovať chcú a potom sa oserú, keď nie sú jediným z dvojice, kto si užíva, ale vo všeobecnosti by som povedala, že na to nemusíš prichádzať, ľudia väčšinou proste vedia, či by im to vyhovovalo.
@trdelniiiq to netvrdím, že v každom normálnom vzťahu.. ale sú aj také v ktorých sa fakt "musíš" pýtať zažila som... aj pravidelné kontrolovanie sms, facebooku ... každý vidí pod pojmom "normálny vzťah" niečo iné...
Práve dnes som rozmýšľala nad tým, prečo sa hovorí na niečo pozorovateľné voľným okom ... veď oko nie je uvoľnené ... takže je to asi taký nezmysel, ako voľný vzťah.
VOLny vztah je, ze jebes s kadekym a ked neni nikto po ruke, ides za partnerkou. cize nieco ako mam ja momentalne, akurat ze nemam babu ani s nikym nejebem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ak máš 16, tak ho pošli niekam, keby si to chcela, tak by si sa nepýtala na Birdzi
Mala som pár takých,celkom pohodička vzťah ...Kedže som nebola nejak zaľúbená tak mi to vyhovovalo.
Proste uplny ideal bez zavezujucich citov a barikad...
Ako sa hovori
Žiadne voľné vzťahy neuznávam.
Čoto je preboha za pičovinu, keď sa dvaja ľudia vo vzťahu idú dohadovať kto s kým môže alebo nemôže chrápať
To už nie je o láske a tým pádom to pre mňa nie je vzťah. Amen.
Ty dvaja k sebe aj nieco citia, ale nie je to dost na to aby sa vzdali vsetkych moznosti mladeho zivota...
Je to prijemny pocit, ze ak je fakt blby den, tak mas priatela, priatelku s ktorymi sa vykecas ak to potrebujes...
Prejavujete si "lasku" neznostami a sexom.
Ale ak sa nahodou na nejakej chate podari si vrznut s niekym inym, tak nie si obmedzovana...
Alebo ak sa chces bavit s priatelmi, nie si obmedzovana polovickou.
Nemusis ani zavolat ze kasles na dohodnuty vecer
No na taketo vztahy musia byt ludia zrely...
Inak ich to len postupne nici a nedokazu si uzit vyhod z toho plynucich...
Neuznávam to. Ako vravím, som možno staromódna.
Ale ak mám priateľa, tak mám priateľa. Tým pádom necítim potrebu šukať s niekým na nejakej chate.
Ak tú potrebu ale cítim, tak to radšej teda budem bez partnera a budem mať sex s kým sa mi len zachce.
Ja som zlá ... A v tom je celá pointa.... Jedna " nepriateľka " s ním chcela chodiť a tak som si ho získala ja
A druhý taký vzťah som mala preto,lebo to bol najkrajší chlapík odtialto a ja, neviem akým spôsobom som ho zmotala to je celé ... Proste,s frajeriny a nenávisti Ak to mám skrátiť...
Krátko,zo dva mesiace možno? Potom som našla vždy další objav a další a další Ja som mala vzťahy ako také v p. Však som krpec ... Teraz mam viac menej len druhý schopný vzťah...
Prečo @15
...A oponovat, kedze ty tvrdis, ze to nie je vztah... Aj toto je vztah.
Vztahy su zamotane komplikovane snahy dvoch ludi koexistovat spolu...
Vztahy su hlupostou, ktoru treba dosiahnut, aby sme naplnili spolocenske ocakavania.
Aby sme sa mali o koho opriet aj ked vacsinu situacii hravo a najlepsie zvladne kazdy sam...
No v neposlednej rade je vztah potrebou sexualnou.
Je podhodlne najst si jednoho partnera a zarucit si tak na nejake obdobie spokojny sexualny zivot...
Odpada tak nutnost vzdy niekoho noveho presviedcat a oblbovat, aby s nami siel do postele...
A v podstate moj monolog moze byt uplne ignorovany
Ja som nikdy nebol v obraze a uprimne povedane nemam ani paru o ludoch et cetera, et cetera...
toto je v ****
tu ludia asi este nemali normalny, naplneny vztah..mne to pride, akoby tu vsetci chodili so zasranymi diktatormi
asi by som povedala, že voľný vzťah zahŕňa aj spanie s hocikým. ale však dá sa dohodnúť aj na pravidlách. a ako na to prídeš, že naozaj chceš taký vzťah? no, je asi pár expertov, čo nechcú byť kontrolovaní, ale sami kontrolovať chcú a potom sa oserú, keď nie sú jediným z dvojice, kto si užíva, ale vo všeobecnosti by som povedala, že na to nemusíš prichádzať, ľudia väčšinou proste vedia, či by im to vyhovovalo.
Ľúbiš = si s niekym
Neľúbiš = čo riešiš ?