daj si to čo najrýchlejšie vyoperovať a pre nabudúce dlhšiu tyčku, popr. meniť za podkovu/krúžok na pár dní, aby ti to vždy zarástlo a potom sa zase začalo vrastať..
@inequity mám to od augusta len predvčerom sa mi odšróbovala gulička,a nevšimla som si to,len ked som jedla rezeň a zakúsla osm sa do tyčky.Dala som to naspäť a na druhý deň ráno to bolo vrastené...aj mi to hnisá kus...som sa to pokúšala včera vybrať,ale je to už tak vzrastené,že neobla šanca Som si pomyslela:á,možno že je to len opuchnuté,počkám si kým sa to stiahne...Raz mi už aj tá silikonová oná z naušnice zvrástla zozadu do ucha...ale nejak to tam už nie je...asi to samo vypadlo.Ináč mi tam tá tyčka neprekáža,a kebyže si dám dole aj guličku,tak mi aj z predu to zrastie...takže by som mala v puse tak,že by si to nikto ani nevšimol..
Ja mám už tri roky a nič. Nechápem ako ti to môže zarásť, to máš nejak vtlačené v pere alebo čo?
Keď mi urobili piercing, tak mi to napuchlo a zarezala sa mi platnička do pery, a ja som si to ešte zvonku krútila aby sa mi to viac zarezalo, lebo to bol taký dobrý pocit.
A ty, naber odvahu a vytrhni si to. Musí to ísť. Nejakú ústnu vodu si nechaj pár minút v ústach, nech to máš trošku znecitlivené a nasilu to vyber/vytrhni. Potom už len lekár a ak chytíš nejakého "dobráka" tak ti bude komentovať, prečo si si to dala a teraz máš problémy a blá blá.
to som ešte nepočula neverím že za deň sa ti tam dokázala vytvoriť taká vrstva tkaniva, ktorá by ti to úplne zarástla... keď napr dlho nenosíš náušnice, vytvorí sa taká blanka, ktorú ľahko zase bezbolestne prepichneš.. neverím že toto nie je niečo také...
to sa da? ja po tom tuzim uz rok a to si ani nejedla, ked sa ti to nesuchalo o zuby a nehybalo? ...a k problemu: ja by som to rozrezala a normalne vybrala.
@nikyy takže to už máš totálne vzrastené,že?ale kebyze si dás dole aj gukicku aj zrpedu ti to zarastie nie? ...no ak to tak vezmeme dá sa žiť s kovom v papuli len rongtenové snímky prezradia že tam niečo je
@karolin007 Mám dva špice pod dolnou perou No a ten jeden mám z vnútornej strany úplne zarastený, akoby som to ani prepichnuté nemala Mám tam zarastený piercing v tej koži A z vonkajšej strany normálne, keď odšrubujem špic ,tak mi tam tá tyčka "trčí" . Na snímok by ťa s tým nepustili . Takže jediná možnosť je žiaľ ten chirurg
zo dňa na deň sa ti to nemohlo až hentak zrásť, neboj sa toho, pritlač na to a vyber...že ty si si dala krátke tyčky? nechce sa mi čítať komenty vyššie ale tak musíš si to vybrať a dať tam buď dlhšiu tyčku alebo to nechať tak...pritlač na to, nemôže to byť úplne zrastené len to bude boleť
@nikyy A nebolelo ťa to ??PRvé dni? Bo mňa to už neznesitelne bolí (( a bolí ma od toho už aj zub...a ked sa toho doktnem....až v nohách cítim bolesť.. JE to zlé veľmi...a hnisá to stále Ale mažem si to s framikoinom,vraj to je dobré nato.A odšróbovala som si guličku...
@nikyy mne je to teraz tak,akoby mi to zvonka chcelo vypadnúť (( a furt mi to hnisá fuj ( už mi trčí celá tyčka,podľa mňa mne by to šlo ľahšie vzonka ako z vnútra....ale to by som asi pri ústach mala jazvu :/
@karolin007 Vieš čo ? Choď radšej čím skôr na chirurgiu. Ja som dnes bola a rezali mi ústa kvôli tomu :/ Nič príjemné mať teraz opuchnutú papuľu a stehy v nej
MNE sa to stalo uz vela krat tiez mam pier pod dolnou perou....a normalne si kup ihlu taku ruzovu a z dnu si nahmataj kde mas tu platnicku a tam to prepichni vobec to neboli
@karolin007 ja som to tiež mala, piercer ťa pošle na chirurgiu, tam ti to vyrežú, zo mňa tieklo krvi ako z prasaťa, počkáš kým sa ti rana zahojí, mne to potom prebíjal znova, ale už nie ihlov ale len takým akoby klincom. potom ti tam dá vňčšiu platničku, aby sa ti to už neprepchalo. žiadne strachy, je tu kruté, ale zvládneš to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
btw: Ak máš ten pierc úplne nový, tak vrastať má.
vyplachni vydenzifukuj a dufaj ze ti to zarastie pekne...
brat mal v brade to sa mu zapalilo zahnisalo a mal celu bradu dojebanu mesiac...
vyzeral ako chuj
Keď mi urobili piercing, tak mi to napuchlo a zarezala sa mi platnička do pery, a ja som si to ešte zvonku krútila aby sa mi to viac zarezalo, lebo to bol taký dobrý pocit.
A ty, naber odvahu a vytrhni si to. Musí to ísť. Nejakú ústnu vodu si nechaj pár minút v ústach, nech to máš trošku znecitlivené a nasilu to vyber/vytrhni. Potom už len lekár a ak chytíš nejakého "dobráka" tak ti bude komentovať, prečo si si to dala a teraz máš problémy a blá blá.
Držím palce.