Ahojte....s bývalým partnerom sme mali 7 ročný vzťah...pred polrokom mi oznámil, že sa chce rozísť...dôvod? vraj ho to nebaví ako niekedy, že sa nechce obmedzovať a chce si robiť veci podľa seba...a to mi deň predtým ako mi toto oznámil písal ako ma
miluje a že som jeho všetko..takže žiadne náznaky toho, že by sa chcel rozísť....pochopitelne, úplne ma tým zabil...nemôžem povedať, že by náš vzťah bol dokonalý, ved hádky sú v každom vzťahu, ale toto som nečakala...ja som dávala do toho vzťahu všetko, plánovala si s ním ešte toho veľmi veľa....a nakoniec sa potvrdilo ako sa hovorí „na dobrotu za žobrotu“ ....počas toho polroka sme sa občas stretávali, lebo mi vždy napísal, že ma chce vidieť....a ja som ako hlupaňa každý jeden raz išla, pretože som v kútiku duše dúfala, že práve to je ten deň kedy si uvedomí, že ma nechce stratiť....posledný krát sme sa stretli pred 3 týždňami, kde som mu povedala, že sa už nechcem takto stretávať, pretože mi to ubližuje...že si neviem predstaviť nás dvoch ako kamarátov, nešlo by to...stále len opakoval, že ma chcel len vidieť, že on nechce vzťah...že má teraz také divné obdobie kedy ho veľa vecí nebaví..že by do toho nedával 100% a viac by sme sa trápili ako si užívali....a že to nieje nadobro rozchod len má poste to divné obdobie.....neviem ani s odstupom času čo si mám o tom myslieť...mne to proste hlava nechce spracovať ako môže mať po 7 rokoch takéto správanie....neviem či mám zatvoriť túto kapitolu, alebo mám čakať kým mu dojde čo stratil...ak mu to vôbec niekedy dojde...
možno našiel inú a kým mu ona dá ak vôbec tak využíva teba aby neostal úplne sám nakoniec a aby to bolo cca fér že nechodí za druhou keď je zadaný? Tak mi logicky vychádza z toho
@demoniqangel
Toto mi príde fakt neskutočne pokrytecké. Že “nie nadobro rozchod”. Čo to teda je, dočasný rozchod, keď má šancu inde, a ak to nevýjde tak sa vráti akoby nič? Má divné obdobie, takže chce vyskúšať ostatné príležitosti? Čo si pod tým má človek predstaviť? U mňa by teda takto uvažujúci človek nemal šancu. Aj keby sa vrátil, tak kto vie kedy naňho zas príde “divné obdobie”...
Len môj názor, môže to byť inak, ale takto to na mňa pôsobí...
Ja si myslím že ľudia čo tu píšu budú mať pravdu, že ťa berie ako zadné vrátka pretože si našiel druhu a tu ešte nemá istú.
Mne sa totižto stalo niečo podobné(tiež vyznania lásky a potom sa so mnou rozišiel, zopár krát sa pod zámienkou toho že mi chce pomôcť so mnou stretol, písal mi k sviatkom a tak), celkovo to vyzeralo také dosť otvorené a nevedela som čo si mám o ňom myslieť, či má schizu že sa tvári že nechce, ale chodí mi pomáhať(a zopár krát sa pri stretnutí rozreval že mu je smutno), takže mu asi ukradnutá nebudem...
No a nakoniec ojebala mačka vtáčka a FB mi vyhodil medzi ľuďmi čo možno poznám, dievčinu ktorá s ním mala milión romantických fotiek...
Takže ja by som to na tvojom mieste uzatvorila, áno 7rokov je dlhá doba(mi sme spolu tiež neboli krátko), bude to ťažké ale zvládneš to. Pretože podľa mňa buď ma druhu alebo nevie čo chce. A ani jedna z možností nieje dobrá.
a ty nevieš, že 7. rok je kritických vo všetkom, práci, vzťahoch a pod...
odmlč sa, nechaj ho , nevolaj, nepíš, proste zatvor dvierka na srdiečku...
je to ťažké, ale ak ťa skutočne ma rád, uvedomí si to a pricupká...
ty si dáma, ty sa nesmieš ponižovať, takto uvidíš, že váš vzťah bol skutočne iba divadlo, možno ma inú a možno tají, že je gay...
v tomto svete je všetko možné...
Sorry,ale len ta vyuziva
Keby sa chcel vratit, inak by to vyzeralo.
Cize cakas marne ,radsej si usporiadaj zivot bez neho,bude to pre teba to najlepsie.
@nespiacakraska .. presne aj u nás to bolo velmi otvorené...preto som pri poslednom stretnutí to skončila...mne to miestami prišlo, že ma naschval zmotáva,aby kým on si bude užívať ako slobodný, ja nehladala niekoho iného...ale tak ktovie...ja viem isto povedať že nikoho nemal ked sme sa stretávali...teraz možno už má, neviem kedže 3 týždne nekomunikujeme..takže skôr si myslím že len nevie čo chce...ale ja nebudem čakať sto rokov kým sa chlapec prebudí...tak ale ku tebe sa zachoval ako hajzel...ale ako sa vraví, karma je zdarma..aj na neho príde...aj si to potom nejak riešila, či už si sa na to úplne vykašlala?
@12 keď si to tak cítila je možné že to tak bolo. Toto sa už asi nedozvieš, ale myslím že si dobre urobila pretože keby sa chcel po pol roku vrátiť, prijimes ho s otvorenou náručou? No asi už nie... Asi by tam bolo veľa otázok, je možné že by urobil niečo kým ste spolu neboli prečo by vás vzťah už nebol taký ako predtým(no on by nebol taký ako predtým aj tak, ale tak snáď chápeš ako to myslím). Presne to som si aj ja povedala, ja nebudem čakať kým sa chlapec rozhodne čo vlastne chce a potom sa mi stalo to s tým FB. U mňa to našťastie tak dlho netrvalo ako u teba, u mňa sa toto stihlo zomlieť v priebehu 3mesiacov(vďaka Bohu!).
Vieš čo nie, neriešila. Ja mu nič robiť nemusím, od je taký chuj že on si pokazí nielen vzťah čo ma ale aj život sám.
@nespiacakraska áno cítila a cítim aj to, že sa vráti....a to bude dosť ťažké, pretože na jednej strane ma v podstate odkopol kvôli "divnému obdobiu", ktoré vlastne môže kedykolvek znova prísť, a potom čo? zas ma odkopne? ale na druhej strane chýba mi a neviem ho dostať z hlavy ani po polroku......ach, asi mi prepne z toho za chvílu tak to máš dobre, že tak krátko to trvalo, závidíííím ale určite ti je lepšie bez neho
@pamaranc keď dokázal 7 ročný vzťah zahodiť iba tak zo dňa na deň a nevedel ani povedať pravdu, tak je úplne jasné, že naňho máš zabudnúť a, že je koniec z jeho strany. Akokoľvek by sa po čase chcel vrátiť... Toto nie je autobazar, kde kúpiš auto po čase ťa prestane baviť tak ho predáš do bazáru a o pár dní budeš lietať jak šialený aby si ho zase kúpil späť... a "divné obdobie" to je tak trápna výhovorka, a podľa mňa jednoducho znamená, že si myslí že má šancu s nejakou s ktorou sa dal niekde do reči alebo čo, tak stebou to stopol ale neukončil... ... - to znie tak hlúpo preboha, to koľko má mentálne 15 ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Má ťa len ako backup možnosť a využíva to, lebo môže
Niekedy sme proste nevyspelí nato byť spolu a musíš zažiť iné vztahy a rozchody
Toto mi príde fakt neskutočne pokrytecké. Že “nie nadobro rozchod”. Čo to teda je, dočasný rozchod, keď má šancu inde, a ak to nevýjde tak sa vráti akoby nič? Má divné obdobie, takže chce vyskúšať ostatné príležitosti? Čo si pod tým má človek predstaviť? U mňa by teda takto uvažujúci človek nemal šancu. Aj keby sa vrátil, tak kto vie kedy naňho zas príde “divné obdobie”...
Len môj názor, môže to byť inak, ale takto to na mňa pôsobí...
Mne sa totižto stalo niečo podobné(tiež vyznania lásky a potom sa so mnou rozišiel, zopár krát sa pod zámienkou toho že mi chce pomôcť so mnou stretol, písal mi k sviatkom a tak), celkovo to vyzeralo také dosť otvorené a nevedela som čo si mám o ňom myslieť, či má schizu že sa tvári že nechce, ale chodí mi pomáhať(a zopár krát sa pri stretnutí rozreval že mu je smutno), takže mu asi ukradnutá nebudem...
No a nakoniec ojebala mačka vtáčka a FB mi vyhodil medzi ľuďmi čo možno poznám, dievčinu ktorá s ním mala milión romantických fotiek...
Takže ja by som to na tvojom mieste uzatvorila, áno 7rokov je dlhá doba(mi sme spolu tiež neboli krátko), bude to ťažké ale zvládneš to. Pretože podľa mňa buď ma druhu alebo nevie čo chce. A ani jedna z možností nieje dobrá.
odmlč sa, nechaj ho , nevolaj, nepíš, proste zatvor dvierka na srdiečku...
je to ťažké, ale ak ťa skutočne ma rád, uvedomí si to a pricupká...
ty si dáma, ty sa nesmieš ponižovať, takto uvidíš, že váš vzťah bol skutočne iba divadlo, možno ma inú a možno tají, že je gay...
v tomto svete je všetko možné...
Keby sa chcel vratit, inak by to vyzeralo.
Cize cakas marne ,radsej si usporiadaj zivot bez neho,bude to pre teba to najlepsie.
Vieš čo nie, neriešila. Ja mu nič robiť nemusím, od je taký chuj že on si pokazí nielen vzťah čo ma ale aj život sám.