Vedeli by ste mi priblížiť prosím vás klady a zápory tohto intráka? Čo sa vám ne/páči, čo by ste prípadne vylepšili a čo vám tam chýba? Ak by mal niekto skúsenosti aj s inými BA intrákmi sem s nimi, určite sa zídu (len prosím pripíšte konkretny názov intr
@sibell810 a ktory odbor na prirodovedeckej ? nechodim tam , ale pamatam si co pisali ostatni ... najlepsi internat , lepsi pre tych ktori sa chcu ucit , menej spolocenske prostredie , ak si chces uzit studentsky zivot na plno tak mlyny , @nicmanenapada by ti asi povedal , ze sa chodi najest na mlyny lebo je tam lepsie jedlo alebo nieco v tom zmysle
@baggy applied geology, tak čo som sa dočítala ja tak asi najväčšie negatívum Družby by mala byť jedáleň oproti tej čo je ževraj na Mlynoch ......že to tam ešte vyjde lacnejšie aj s dopravou ako strava na Družbe
@junkychess ved to , nie ze by zalozili anketu o sexe alebo o tom ci im vadi , ked je dievca chlpate , ale oni sa zaujimaju o buducnost , kurvy su to !
moji spoluztiaci pravinci tam byvaju ja sice nie lebo som z BA ale ked som tam bola tak podla mna vyzera velmi pekne, nie je to tam supermoderne alebo co ale ved je to intrak a tu jedalen nemaju radi chodia jest na mlyny-ze lepsie a lacnejsie. a zurovat do Casey (disco). a inak izby su ze je bunka kt. ma chodbicku tam su skrine, wc, kupelka a dve izby jedna pre dvoch jedna pre troch. vela izieb ma aj balkon co je super. spojenie lepsie ako na mlyny podla mna vsetky elektricky zo stredu mesta tam idu, aj nocne autobusy aj z hlavnej stanice aj spod noveho mosta.
bola som sa pozriet aj na mlynoch v Štúráku a tam sa mi nepacilo: bolo to obrovske, skarede, stare, zanedbane.
Ja napr mam opacny nazor..stravila som tento rok na Druzbe aa povedala som si nikdy viac - ako ten pokoj ma tam ubyjal, len obcas niekto v noci robil bordel.. takze vacsina casu som tam ani nebola a chodievala som tam len prespat - v mlynskej travim vacsinou casu - vsetci spoluziaci, kamarati, jedalen a hlavne su tam ludia ale ako to moj taky osobny postreh - kazdy je iny..a najvacsim negativom tej druzby su fakt koberce na zemi v izbach - strasne to smrdi a este ja napr mala stare matrace na posteli - dost to bolo nechutne, lebo som nestihla si ist na zaciatku roku vymenit - rychlo sa minuli..ale napr. budes to mat blizko do skoly - chodim tiez na tu fakultu..
No na buduci rok chcem ist do mlynskej - ziadost som si davala na manzelaky - trosku dalej od skoly, ale je tam relativne klud, a hlavne je to nove vsetko (v prerobenom bloku) a cenovo to vide rovnako ako druzba..takze asi tak moje postrehy
@sibell810 býval som tam dva roky a veľmi sa mi páčilo, pokým som nezačal aktívnejšie spoločensky žiť To som stále musel byť potom na Mlynoch, kde je zase tá úroveň nižšie. Ale Mlyny majú dve skvelé jedálne a Družba jednu veľmi slabú. Ako už za mňa povedal @baggy Teraz som intrák nedostal ale na Prifke sa na jeseň snáď vidíme aj napriek tomu
@trapnakoca to chapem ked mas v mlynskej kamaratov je to o inom, proste tí ti budu na intraku vždy chýbať, ja mam tu smolu že nikto z tych mojich ľudí do BA nejde čiže viacmenej čo sa tyka tohto tak to mám jedno, možno len ak máš na mysli že po večeroch a nociach sa tam žije.....na družbe je cez deň tiež take ,,ticho"?A z toho čo čitam vraviš že manželáky su asi tou urovnou najlepšie na tom z mlynov?
@nicmanenapada dufam že neurobím chybu priznám sa som taký spoločenskejší typ ale zase prioritou je pre mňa vzdelanie ked už chcem isť na tu VŠ-no zas nejaka bifľa niesom taky priemer.....a ked sme už pri tom, dá sa preubytovať aj počas roka z jedneho intraka na druhy alebo to je možné len po skončeníroka?
@aninkaaa už teraz som si asi viacmenej ista že stravovať sa budem v mlynskej keby to bol nejaky nepodstatny detail tak nad tym ani neuvažujem ale strava je pre študenta myslím si jedna z tych dôležitejších
ozaj, ak by ste mali k dispozicii nejake fotky z družby, manželakov, šturaka atd.....prosím neposlali by ste mi ich na mail?...bola by som veľmi vďačna, mala by som aspon aku-taku predstavu už o tom.....email by som poskytla v TS
byvala som tam 2 roky a budem aj 3. jedalen je zla, to je pravda, ale teraz sa ide prerabat a vraj maju na jesen otvorit ale to si nemyslim ze tak skoro ...podla mna je negativum aj v tom ze vacsina iuntrakov ma internet a tento nie, iba dole wifi a prve 3 poschodia maju net.. ale vraj to idu robit tiez.. tak ktovie ale inak ako v pohode intrak, samozrejme co sa tyka spolocenskeho zivota mrtvejsi ako tie Mlyny...ale zas urovnovo lepsi... ja som spokojna no...
ja som niekde čítala tiež, že mylyn po spoločenskej stránke lepšie, ale družba je na tom lepšie čo sa týka vybavenia izieb a tak neviem, bola som už všelikde, hádam si zvyknem..len som sa chcela spýtať...na družbe sa vraj ubytovávajú len právnici, lekári a tí z prírodovedeckej..ja som si do žiadosti o intrák písala aj kamarátky čo chodia na tieto fakulty, pričom ja som z farmaceutickej, myslíte že nás dajú dokopy? ja to nemvidím moc ružovo, a skôr by som chcela ísť na tie mlyny...o tej družbe sa každý vyjadruje dosť mŕtvo
@sibell810 ano ano tie manzelaky na prerobenych blokoch su fakt pekne - za taku cenu ako je druzba a je to aj tak pomimo centra mlynskej takze aj celkom pokoj tam je..
ja mam proste na druzbu tazke srdce - aj ked ja mala minuly rok stastie na izbu s netom ale proste strasne vela veci mi tam vadilo, aj buzerovanie zo strany vratnikov a tak..a teraz pri odubytovani tie skvele pani upratovacky ako no comment, mne to proste pripomina ta druzba ako keby sa vratis o 20 rokov dozadu - presne to iste vybavenim aj vsetkym..aa napr deravy sprchovy kut a tecie ti to do kupelne vsetko na zem, alebo kvapkajuci kohutik - aaa nevedia to opravit uz dva roky.....take divne cele...
ale teraz som sa ledva ledva dostala meedzi ludi ktory maju intrak tak uvidime..ale hadam mi vyhoveju s tymi manzelakmi - inak sa nejak da vymenit medzi ked si najdes za seba nahradu..
@sibell810 a este k tym kamaratkom v mlynskej - ja tiez viac menje nikoho nepoznala ked sla do prveho takze len nahodne mi boli pridelene spolubyvajuce - a aj to vela spravi ked schytas niekoho s kym sa necitis dobre - este o to som tam menej byvala..vacsina spoluziakov teda aj kamaratov su v mlysnekj na druzbe ich je mozno zo 20 a vobec sa s nimi nejak nestykala cez rok..
@nicmanenapada zatiaľ klasicky, ja mám Mlynov akurát tak dosť, ono je fajn tam ísť akurát tak na akciu, alebo sa najesť (čo ja som bola asi 3x za môjho pobytu) ale bývať tam si už neprosím, ak mi náhodou dajú intrák, ak nie, ešte neviem
ja som spokojná, už by som nemenila. mám super izbu (nové okná, koberec, aj matrac - ako bolo vyššie spomínané, že sú zlé), net síce nie, ale vlastný, takže ok, je tam kľud, dá sa učiť, ale zas dole sa dá ísť do casey zabaviť, žiadne problémy s prestupmi (mhd), jesť chodievam do školy keď tak, takže tú jedáleň neriešim ..
ja som zas spokojna na Mlynoch, super jedalen, izby su pekne a nove uz aj na Sturaku, ak chces fakt luxus, chod na nove Manzelaky, tam su najkrajsie internatne izby v BA, je tam pokoj, ten hluk som tam nejak nepocula, jedalne lacne a super, mas tam vsetko- kopirky, jazykove skoly, UPC- tam su kurzy tanca a vselijake ine, take male mestecko, sice vacsinou musis prestupovat z autobusu na elektricku, ale to je jedno, aj tak vsetci z druzby chodia jest na Mlyny, takze tak ci tak prestupuju, jednoznacne mlyny
@trapnakoca a @farfala fuha, tak teraz si ste mi tu pekne zvirili vody....no uvidim ako sa nakoniec rozhodnem, vyberať si zatial nemôžem ale pokial nebudem spokojna s izbou/spolubyvajucimi/životom na družbe tak určite budem rozmýšľať nad tymi manželakmi.....bodli by ešte nejaké fotky, ak by ste mi teda boli ochotní niekto poskytnuť.....a @farfala vieš mi ešte niečo bližšie povedať o tom šturaku?.....počula som že v mlynskej su vlastne tie internaty šturak, atriove domky(ale tie su vraj v strašnom stave) a tie manželaky a cele to spada pod hovorovo ,,mlyny" ak sa teda nemýlim
@sibell810 Šturák- no podla mna taky klasicky intrak, system bunky- na bunke su 2 dvojlozkove a 2 trojlozkove izby, ktore maju spolocnu kupelnu, niektore izby su stare, ale je tam uz aj dost vynovenych a novych, ktore su porovnatelne s tymi manzelskymi a co je vyhodou oproti Manzelakom, Sturak je blizsie k zastavke, k jedalni a nie je na tak strmom kopci, co tiez po case zistis, ked sa tam budes musiet trepat s kuframi a v zime a na Sturaku su aj tie kopirky, ale viac sa mi pacilo na Manzelakoch, ale co je najhlavnejsie, s kym si na izbe...
@farfala ty si už bývala na manželákoch?...a ako je to tam s netom?vieš ešte o nejakom negatíve?....no dneska som sa KONECNE dopracovala k nejakým fotkám, na unibe web stranke je galeria pre mlyny, fakt super, nejaky pohlad na to nadobudnem z toho ale čo som pozerala družbu tak žiadne fotky NIC...
Na celych Mlynoch nie je problem s internetom, uz len par izieb na bloku B na Sturaku je bez netu, ale to je minimum... A je v pohode, nevypadava, aj to si neviem na Druzbe predstavit bez netu, ved vecer si chces este v posteli daco pozret a co na Druzbe musis ist dole aj to, ze im vypadava. Ano, byvala som minuly rok na Manzelakoch, bolo mi tam naozaj dobre.
@farfala ved to ja si zasa neviem predstaviť žeby som mala izbu bez netu, a rodičov nechcem zaťažovať dalšimi poplatkami za vlastny net, a čo povieš na to prestupovanie?.....je to fakt take otravne?...lebo to prestupovanie (a blízkosť školy)je jeden z dôvodov pre ktoré sa ešte držím Družby:/ ...je to predsa len bližšie ...ako ku škole tak aj k lidlu atd.....ako to riešiš ty?
to prestupovanie je najmenej, vacsinou sa prestupuje na moste Lafranconi, kde sa stretaju elektricky s autobusom 31,39... Ved v celej Bratislave sa nevyhnes prestupovaniu. Ale myslim si, ze aj tak ta daju na Druzbu, ked si z prirodovedeckej
fuuuuha, no, pockaj, pozrem to ja som bola na manzelakoch na bloku E, tak ten je potom na manzelakoch este F, G, H , na Sturaku- 1.-7. poschodie, izby 21-40
(zrekonštruované jadro aj izby, internet)
2-lôžková izba
73,50 €
3-lôžková izba
68,25 €
1.-7. poschodie, izby 04-16, 41-52
(nezrekonštruované jadro, nezrekonštruované izby, bez internetu)
no mna slahne ze mrtvo =P ... to som vyhrala teda saakra co som citala extra sa tesim na tje ppči luxusne moderne zariadene izby =P bez netu to už že jo ... smradlave koberce a matrace čo sa stavim ze sa uz na ne 600razi njekto naje.any pogrcal a newm čo ešte ... fuuj no jako mocne sa tam tešim ... zajtra zapis no hned sa tam aj pojdem pozret som zvedava jak to tam vyzera =P
@suzie07 skor som sa pýtala na to či ju maš s pripojkou a či je zrekonštruovana ...no, ja som podobne na tom, tiež na 3jke ale nezrekonštruovana a bez netu.......wifi chytíš iba na prízemí-padajúcu.......takže už ti ostáva sa bud na niekoho napichnúť alebo chodiť na prízemie alebo teda zabezpečiť si vlastny net....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
skriekaju macky pod oknami, inak je vsetko tuti fruti.
bola som sa pozriet aj na mlynoch v Štúráku a tam sa mi nepacilo: bolo to obrovske, skarede, stare, zanedbane.
No na buduci rok chcem ist do mlynskej - ziadost som si davala na manzelaky - trosku dalej od skoly, ale je tam relativne klud, a hlavne je to nove vsetko (v prerobenom bloku) a cenovo to vide rovnako ako druzba..takze asi tak moje postrehy
@sajuri007 ako sa tam chceš dostať?
@sibell810 býval som tam dva roky a veľmi sa mi páčilo, pokým som nezačal aktívnejšie spoločensky žiť To som stále musel byť potom na Mlynoch, kde je zase tá úroveň nižšie. Ale Mlyny majú dve skvelé jedálne a Družba jednu veľmi slabú. Ako už za mňa povedal @baggy Teraz som intrák nedostal ale na Prifke sa na jeseň snáď vidíme aj napriek tomu
@nicmanenapada dufam že neurobím chybu priznám sa som taký spoločenskejší typ ale zase prioritou je pre mňa vzdelanie ked už chcem isť na tu VŠ-no zas nejaka bifľa niesom taky priemer.....a ked sme už pri tom, dá sa preubytovať aj počas roka z jedneho intraka na druhy alebo to je možné len po skončeníroka?
@aninkaaa už teraz som si asi viacmenej ista že stravovať sa budem v mlynskej keby to bol nejaky nepodstatny detail tak nad tym ani neuvažujem ale strava je pre študenta myslím si jedna z tych dôležitejších
ozaj, ak by ste mali k dispozicii nejake fotky z družby, manželakov, šturaka atd.....prosím neposlali by ste mi ich na mail?...bola by som veľmi vďačna, mala by som aspon aku-taku predstavu už o tom.....email by som poskytla v TS
@athelasil aspoň ty si dostala, gratulujem Sľubovaná jedáleň a internet podľa posledných rečí čo som počul nakoniec nebude Sú neschopní...
ja mam proste na druzbu tazke srdce - aj ked ja mala minuly rok stastie na izbu s netom ale proste strasne vela veci mi tam vadilo, aj buzerovanie zo strany vratnikov a tak..a teraz pri odubytovani tie skvele pani upratovacky ako no comment, mne to proste pripomina ta druzba ako keby sa vratis o 20 rokov dozadu - presne to iste vybavenim aj vsetkym..aa napr deravy sprchovy kut a tecie ti to do kupelne vsetko na zem, alebo kvapkajuci kohutik - aaa nevedia to opravit uz dva roky.....take divne cele...
ale teraz som sa ledva ledva dostala meedzi ludi ktory maju intrak tak uvidime..ale hadam mi vyhoveju s tymi manzelakmi - inak sa nejak da vymenit medzi ked si najdes za seba nahradu..
@farfala ved to ja si zasa neviem predstaviť žeby som mala izbu bez netu, a rodičov nechcem zaťažovať dalšimi poplatkami za vlastny net, a čo povieš na to prestupovanie?.....je to fakt take otravne?...lebo to prestupovanie (a blízkosť školy)je jeden z dôvodov pre ktoré sa ešte držím Družby:/ ...je to predsa len bližšie ...ako ku škole tak aj k lidlu atd.....ako to riešiš ty?
(zrekonštruované jadro aj izby, internet)
2-lôžková izba
73,50 €
3-lôžková izba
68,25 €
1.-7. poschodie, izby 04-16, 41-52
(nezrekonštruované jadro, nezrekonštruované izby, bez internetu)
2-lôžková izba
52,50 €
3-lôžková izba
47,25 €
8.-12. poschodie, izby 21-40
(zrekonštruované jadro, nezrekonštruované izby, internet)
2-lôžková izba
68,25 €
3-lôžková izba
63,00 €
8.-12. poschodie, izby 04-16, 41-52
(nezrekonštruované jadro ani izby, bez internetu)
2-lôžková izba
57,75 €
3-lôžková izba
52,50 €
na bloku A je zrekonstruovane jadro len, izby nie, ja som tento rok mala tam a bolo to v pohode
ides na prirodovedecku? aj ja
na druzbe som odbor biochemia