automobilova vyroba uz v KE nie je aj aj ked bola, boli to dost odlisne odbory oproti automobily, lode a spal. motory. Zasadny rozdiel je ze v BA ten odbor ma vychovat KONSTRUKTERA (pracovnika vo VYVOJI) a v KE TECHNOLOGA (pracovnika co bude buzerovat ludi vo VYROBE v nejakom zavode). Na Slovensku si urcite skor najde pracu technolog nakolko je tu vela vyrobnych zavodov - 3 automobilky, ich subdodavatelia vsetkych moznych suciastok atd. Tiez je to lahsi odbor. V KE sa to po novom vola Technologie, manazment alebo tak nejak ten odbor.
zahlasovala som za stavebnu ale vlastne len preto ze mama je strojarka, a proste nenene nikdy nikdy nikdy a ani nemam pocit zeby to mala so zamestnanim take ruzove ako sa vsade technici ospevuju
@imoceans fajn to vsetci vieme ale takuto poznamku si mohol zahlasit radsej do eteru alebo zakladatelke fora, ktora ma s tymto dilemu, a nie priamo mne, pretoze z mojho prispevku priamo nevyplyva zeby bola moja mama neschopna...robotu ma a stale aj mala, nikdy nebola dlhsie nezamestnana, takze neschopnost tam zrejme nebude ale napriek tomu to nevidim s tym az tak ruzovo, nevravim ze je nejaky problem zohnat si v tom robotu, to zrejme nie, no aj co sa platu tyka napr. nejedna sa o ziaden vysoky nadpriemer ako si casto studenti technickych skol myslia (aj ked jasne, da sa mat aj vyssi), cize jednoducho si myslim, ze nie je to odbor, ktory by mal ist clovek studovat len kvoli platu, ak ho to prilis nezaujima (co ale zas nie je pripad zakladatelky tak som to tu nechcela zbytocne rozpitvavat)...resp. no nemam pocit, zeby sa o strojarov nejak bili, teda urcite je to ine s absolventami ako s patdesiatnickou, skor uz vacsinou uprednostia absolventov pred takymto vekom, ale kazdopadne neschopnost je tu uplne bezpredmetna a zbytocne ju sem miesas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
takže mám dilemu.. Na strojníckej by šlo o automobily, lode a spaľovacie motory ak by to bola BA a v KE je automobilová výroba.
na stavebnej pozemné stavby..
čo si myslíte, ktorý z týchto smerov má lepšiu perspektívu, je viac využiteľný a nebudem po VŠ na úrade práce?