najprv ideš na všeobecné lekárstvo- tuším 5 rokov či jak to je, potom rok v škole ale v svojom špecializovanom odbore a rok ako sekundant vo svojom špecializovanom odbore
@bibla nemáš zač, viem to kôli tomu že aj ja chem ísť na medinu a študovať súdne lekárstvo tak som si zistila informácie kol toho... inak som rada pomohla...
@bibla poviem ti len jedno onkológia je poriadna makačka, ja som mala minulý rok patológiu a to sme len zlomok nádorov preberali, ale je to riadne ťažké...
@tysha to kde tak študujú???? Ja mám kopu kamošov na medine či už na UK(SK), alebo na Masarykovej univerzite(CZ) a majú štúdium 4 + 2 = 6rokov. Pokiaľ viem tak 6 rokov je medina, pokiaľ študuješ na MUDr. Inak chcel by som vidieť koľko ľudí by študovalo medicínu keby museli študovať 9 - 11 rokov a kto by im to platil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a k veci, najprv 6 rokov medina a ptom sa špecializuje...
k teme: najprv vseobecne lekarstvo a potom atestacia
A onkologické miesta na Slovensku sú plné, radšej to choď študovať do zahraničia.
nie 4 roky, ale 6 rokov všeob. a 3 al. 5 (neviem) rokov na atestáciu. takže tak
no veď na titul Mudr. je to 6 rokov a potom sa robia atestácie (ťažko by niekde zobrali lekára bez atestácie)
čiže nie celkom rozumiem kde je podľa teba problém