VSE v prahe, je naj ekonomka v strednej a vychodnej europe tak hadaj.
Ale zrovna podnikova ekonomika a manazment nema dobru povest na VSE. Flakarna, proste ucim sa asi 3krat viac jak spolubyvajuca a to sme na rovnakej skole...
@muffinuska1 vieš mi pls povedať ako to tam je s matematikou? dá sa to zvládnuť? poprípade ak mi vieš poradiť niaku dobrú ekonomickú fakultu bez ,,náročnej" matiky bol by som rád
No, na fakultu financi a ucetnictvi nechod ked moc matiku neoblubujes, tam som ja a budeme mat dost matiky predpokladam podla rozvrhu, ale fakulta podnikovohospodarska a medzinarodnych vztahov urcite zas tak vela matiky nemaju, ale na kazdom odbore je urcite jedna matika, zalezi fakt uz na tom aky si vyberies. Napriklad medzinarodny obchod a bankovnictvo asi nemozeme porovnavat. Mame viac matiky. Ale ked pojdes na stranku vse.cz vies si tam stiahnut materiali, kde mas presne k odborom napisane vsetky predmety pocas bakalarskeho studia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale zrovna podnikova ekonomika a manazment nema dobru povest na VSE. Flakarna, proste ucim sa asi 3krat viac jak spolubyvajuca a to sme na rovnakej skole...
Matika sa da zvladnut vzdy, len sa ju treba ucit