pri mojej všímavosti by som si to nevšimla... a ak náhodou, tak by som asi dlho premýšľala, či si fotí naozaj mňa a prečo si ma vôbec fotí, lebo mňa si fakt nemá nikto pre čo fotiť
ale raz som sedela v sade janka kráĺa na lavičke, viem že sneh bol.. ešte pred pár rokmi.. a trocha ďalej nejaký chlap fotil a stále sa mi zdalo že mňa proste, aj som uhýbala aby som mu nebola príliš v zábere ale stále sa mit o zdalo.. a zrazu prišiel za mnou, že či si ma nemôže odfotiť.. pozerám že wtf a on že veľmi pekne to vyzerá a hovadiny proste, moje vlasy v snehu tak ja že okej xD a vyfotil polku filmu na mňa, ešte som mu dala mail nech mi to pošle ale nikdy neposlal.. ktovie, kde visím teraz :/
a ako uplne som zabudla na toto, teraz som si až spomenula a smejem sa
Nechodím nejak výrazne a snáď ani príliš zle oblečená, tak si ma asi nikto nebude len tak fotiť... Raz sme sa v parku stali jedným z cieľov nejakého fotografa, čo mi teda príjemné nebolo a pokiaľ viem, na uverejňovanie street fotografie by mal mať človek povolenie od tých, ktorým na nej detailne vidno do tváre, či už zo slušnosti, alebo niekde aj z právnych dôvodov. Ale tak čo, pootočili sme sa od objektívu a prekusli to, že už nás asi vidno na niektorej z tých fotiek.
takéto veci ma moc netrápia. nechodím polonahá po ulici aby som sa ocitla ako fotka k nejakej erotickej zoznamke, snáď ani v nejakom "módnom pekle" neskončím, tak nech si fotia keď sa nudia
ešte keď som mala badinka tak taká divo vyzerajúca tetka z chlapíkom sa ma spýtali že či sa im dám zo psíkom odfotiť.... som sa na nich pozrela uplne nedôverčivým pohladom a odkráčala preč
Raz som si všimla, že som bola cieľom nejakého fotografa, ale bolo to na Slavíne a my sme tam s kamarátkou blbli s bublifukmi, takže ma až tak neprekvapilo, že sme ho zaujali. Navyše mám pocit, že to bol zahraničný turista, tak mi to ani veľmi neprekážalo
par krat sa mi už stalo že prišli za mnou nejaky chalani( vždy to ale bolo v zahraniči) či sa somnou nemozu odfotit, vtedy je to v poho a nemam s tym problem ale keby si ma niekto fotil "nenapadne" a aj to zistim tak za nim pridem a slusne-neslusne mu vysvetlim, nech to vymaze , no big deal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a ako uplne som zabudla na toto, teraz som si až spomenula a smejem sa
( )
nechcem mať close-up tváre v porfóliu nejakého odkundesa...
a tým myslím tiež mainstreamových samozvaných "dokumentaristov", ktorí robia aj bokovky pre korporácie
byť voyeurizovaný mi nevadí
či ma fotili alebo som im vliezla do záberu tak to fakt neviem ale každopádne tomu nevenujem pozornosť
ale inak nikto by neriskoval svoj aparát
a ak tak asi omylom a nebol by som objektom ale niečo za mnou,predo mnou, vedľa mňa..no ja určite nie