Čaute, chcel by som sa spítať či tu nieje neaka nevinna duša čo by poradila ako sa na tuto "jednoduchu" školu dostať alebo aspon na čo sa sustredit pri učení na primačky? THNX
Ja som sa minule pýtala profáka na fotografiu na výške v BA a povedal, že to má hroznú úroveň. Ale zas na intrák ma nikto nikdy nedostane a výšku chcem mať, tak asi môžem ísť do prdele.
chcela som tam ist, ale ked som si pozrela, co ziadaju na talentovkach (niekolko A3 kresieb ceruzkou, nejake zvacseniny bw, ...jedine z toho pre mna prijatelne bol fotograficky pribeh )
no kamoš sa tam dostal, ale jednoduché to zaručene nieje... Treba mať fakt talent, viem že robil príjmačky písomné (kde boli veeľmi debilné otázky) a potom talentovky čo bolo to najdôležitejšie, napr. fotopríbeh, potom nejaké najlepšie fotky a podobne... a tiež aj osobné pohovory tam boli, oni skrátka vedia koho vybrať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
chcela som tam ist, ale ked som si pozrela, co ziadaju na talentovkach (niekolko A3 kresieb ceruzkou, nejake zvacseniny bw, ...jedine z toho pre mna prijatelne bol fotograficky pribeh )