Poculi ste dnes, alebo v tomto narocnom tyzdni nejaky vtipny vyrok?
Kamos pocas pisania slohu, ked pisal rozpravanie o dospelosti, tak na celu triedu: "Pani profesorka? Co mam dat dvihak, alebo hever?" my na neho, ze coooo? co ti
takze pisem si so spoluziackou, ktora bola cez maturu v inej triede a pytam sa ju ze co sa tak smiala...bo ju bolo pocut az ku nam do triedy a mi pise na icq:
Katka ‎ 21:33):
ta harčarik zabudol prisť na sloh
vuittonka1 ‎ 21:33):
a slavo mu volal že kde je že ma pisať sloh
a dobehol do školy o 13 30
a sa ho palo pyta že kde bol
tak že meška bo že ho prehnalo a vytiahol sracak
Katka ‎ 21:34):
a šetkym nam ukazal
vuittonka1 ‎ 21:34):
:
no ja mam dost
ten harčarik je najväčši loser zo školy, slavo je dost husty fliper, a palo je moj spoluziak...
no, toto nebude výrok, ale vačšina triedy sme sa na tom nasmiali...
ide o to, že keď sme tú polhoďku čakali,kým sa zapíšu zadnia atď, tak niekto na chodbe asi stišoval žiakov...šššššššššš....po chvíli...ššššššš....o ďalšiu chvíľu....šššššš..aj nám profesorka vravela že si to nemáme všímať, keď tu zas....ššššššš...a.....ššššššššš....to sa nedalo ...ale to by ste museli zažiť
poj spolužiak (trochu pri tele) po dopísaní slohu vstal a v momente ked si chcel dat sako bolo počuť ---PUKKKK---- kukli sme nanho ,, a už celko merveny nam povedal, že to bol asi gombik,,,, ten potom hladal ete 2 minuty,,,
no u nas neboli ani vtipne vyroky. skvor len tak, ze si jeden hazdal mincou, lebo nevedel aku temu si ma vybrat. Padol mu Mak.
ale zaujimave bolo, ze sme sa potom vseci dohodli pisat uvahu a kokot som napisal. sa chytam teraz za halvu ake picoviny som tam popisal ani spat nemozem pre to
Moja smiesna príhoda...ked nám na slovencine trienda povedala,ze nemozeme pouzivat kalkulacku ... samozrejme,vsetci sme boli z toho smutný,kedze tam bolo tak vela pocítania
u nas hned na slovencine jedna spoluziacka mala problem s polickom pohlavie...spoluziak totiz nahlas vyhlasil, ze on teda zaskrtava CH a ju, chuda, nenapadlo nic lepsie ako spravit to iste...tak novy harok
to nieje moja prihoda ale profka nam raz rozpravala na hodine jednu prihodu co sa stala na pisomnych maturitach.........jeden chalan pisal uvahu na temu ..co je to odvaha .....a predstavte si co urobil na papier dal tri bodky a do zatvorky (odvaha je na maturitach odovzdat cisty papier s troma bodkamy) ...sikovny len by ma zaujimalo ci zmaturoval
ako som citala o tom policku CH- chlapec som si spomenula este som sice nepisala maturitu ale na tato prihoda bola na skúšobnom monitore(KOMPARO) a za nami sedeli moji spoluziaci a diskutovali o tom ale pohlavie su a fero sa pytal martina si chuj alebo debil ? Ja dam chuj a ty ??? .. asi tiež
Mňa pobavilo, keď sa nás profák pýtal na maturách, či niekto nezistil vopred, čo bude za slohovú tému z cudzieho jazyku...a keď jedna spolužiačka zavalila, že téma bude Europská Únia..
ehhe no s minuleho roka jedn ahokla sla normalne odpovedat so slovenciny sa je pytali ze co je trojsky kon ani za boha nevedela a inak ak by ste nevedeli tak pstros podla nej je pes D a etse ione hlody hadzala. ktore myslela dost vazne DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Kamoška - Neviem začať prvou vetou. Vždy je to to najťažšie na celom slohu.
A ja na to - Z toho si nič nerob...začni druhou vetou
Nič ma iné nenapadlo, ale asi som jej moc nepomohla
ta harčarik zabudol prisť na sloh
vuittonka1 ‎ 21:33):
a slavo mu volal že kde je že ma pisať sloh
a dobehol do školy o 13 30
a sa ho palo pyta že kde bol
tak že meška bo že ho prehnalo a vytiahol sracak
Katka ‎ 21:34):
a šetkym nam ukazal
vuittonka1 ‎ 21:34):
:
no ja mam dost
ten harčarik je najväčši loser zo školy, slavo je dost husty fliper, a palo je moj spoluziak...
Katka (21:34):
a kokot
pisal rovno na čistopis
a po chvili si zmyslel že chce inu temu
Katka (21:35):
tak polku tej strany prečiarkol
počmaral
(Charakteristika)
takto to je aj na statpedu.sk
ide o to, že keď sme tú polhoďku čakali,kým sa zapíšu zadnia atď, tak niekto na chodbe asi stišoval žiakov...šššššššššš....po chvíli...ššššššš....o ďalšiu chvíľu....šššššš..aj nám profesorka vravela že si to nemáme všímať, keď tu zas....ššššššš...a.....ššššššššš....to sa nedalo ...ale to by ste museli zažiť
vsetci sa smiali,, aj profak,,,,
ale zaujimave bolo, ze sme sa potom vseci dohodli pisat uvahu a kokot som napisal. sa chytam teraz za halvu ake picoviny som tam popisal ani spat nemozem pre to
Skoro sme v triede všetci zomreli od smiechu...
- ktovie, ako ten sloh chutil, ja som ho radšej nejdla
Na pisomnej zo slohu
- Date si? mam este trocha Jaegermeistra v ploskani
(fakt som ho tam mal )
"Chcel, aby som mu teraz z fleku stiahol nejaku rozpravku z ftp-cka. No neje to debil?"