Študujem SPSEKE. Tento rok končím a zvažujem nad štúdiom na Vyskoké učení technické v Brne. Chcel by som vás poprosiť o vaše skúsenosti, postrehy a podobné vecí prípadne aj z iných odborov. Ďalšie čo by ma zaujímalo je systém fungovania internátov. Dakuje
Akým spôsobom sa robí bakalárska/inžinierska práca? Na TUKE nám vysvetľovali že sa robí vlastný projekt. Napr: nejaký robot, výrobná linka, autonómne veci a k tomu sa píše dokumentácia. Koľko je praktického vzdelávania? Ďalej ako funguje na internáte čo sa týka stravy a vychádzok, prípadne koľko ľudí je na izbe?
@miso1234 diky za info(tvoj koment som asi nechtiac zmazal ale stihol som ho prečítať) . Ešte by ma zaujímali praktické predmety. Delí sa trieda? Koľko žiakov merá za jedným stolom? Tiež sa chcem spýtať či môžem ostávať aj po vyučovaní niekde v "dielni" prípade práce na bakalárke?
@Jozef1233654 No máš svoju tzv. študijnú skupinu, takže v "triede" je vás okolo 20 väčšinou, merania prebiehajú obvykle v dvojici, s tým, že raz za čas je kontrolné meranie, kde je každý sám za seba a dostane svoje zadanie, takže väčšinou sa nedá iba, že 1 robí všetko a druhý oddychuje. Pri bakalárke sa vždy dohodneš osobne s vedúcim práce a ten ťa tam obvykle nechá dovtedy, do kedy tam on sám je, to býva tak obvykle do 16, niekedy aj dlhšie, obvykle ti otvorí labák na to určený.
@miso1234 Bol som tento týždeň na DOD. Páčilo sa mi to tam a teraz som sa rozhodol podať prihlášku a zistil že je možné tento odbor študovať v angličtine. Chcem by sa ťe opýtať ako to vlastne je, pretože mi príde divné že táto možnosť nebola spomenutá na DOD. Diki za info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov