ja by som si ich nikdy nedala. nikdy nehovor nikdy, ale nedala
videla som uz 54546547754 ludi s dredmi a len JEDNEHO jedineho, ktoremu pasovali a to tiez podla mna len kvoli tomu, ze on je taky mampicista a keby mal nejake obycajne vlasy, nepasovalo mu to
Paci sa mi to, pokial su vlasy ciste a vidno, ze to robil profesional. Tie take podomacky spravene hnusne spinave neudrziavane s 5000 picovinami v tom mi dvihaju zaludok.
mne a to nepaci...nechapem na tom jedno ako sa to moze niekomu pacit ked si to vobec nemoze umyvat ma tam rozne zivocichy atak dalej+ si tym strasne znici vlasy...
Ahojte! Vyrabam pseudo dready, open rasta copanky, francuske copanky a predlzovanie vlasov Bratislava a okolie AK by ste mali zaujem, pozrite si stranku www.VlasySnu.cz kde su moje vytvory.. Cenovo velmi vyhodne staci napisat na mail co mam na stranke a dohodneme sa ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale nemám k tomu negatívny postoj, na niektorých to vyzerá super
je to genialny sposob ako zabit cas na hodine vytiahnem hacik a pletiem pletiem ako sprosta
na chalanoch je to bozske!
videla som uz 54546547754 ludi s dredmi a len JEDNEHO jedineho, ktoremu pasovali a to tiez podla mna len kvoli tomu, ze on je taky mampicista a keby mal nejake obycajne vlasy, nepasovalo mu to
a na zenskych je to podla mna neskutocne otrasne
nedala by som si, ale niekomu to pristane a vtedy to vyzera peckovo
ale keď mi Dežko zahlásil, že už si tri mesiace neumýval vlasy, tak mi nebolo všetko jedno.
ja som mal asi 2 mesiace jeden, aj s gorálkou ale potom som si ho rozplietol ... lebo som sa šiel dať strihať ...