stretli ste sa už niekto s vašou obľúbenou osobnostou či už hercom, či dj-om alebo nejakou speváckou hviezdou? ja som bola na akcii na rainbow open air tu v nových zámkoch a stretla som sa s MAZTEKOM bola som z toho dosť mimo.. ale stálo to za to autogram
nerobim rozdiely v ludoch podla toho ci su v telke alebo sa ich CDcka dobre predavaju.... obcas stretnem cloveka o ktorom si myslim ze stoji zato poznat ho tak sa s nim jednoducho pokusim zoznamit.... ako s ktorymkolvek inym clovekom, bez ohladu nato ci je "slavny"
jednu chybu spraviť 2 krát "Vy a obludené osobnosti" "...niekto s vašou obludenou osobnostou či už hercom,..."...nemám nikoho obľúbeného, pre mňa či to je Britney Spears, Barrack Obama, či hocikto aj celosvetovo známy vďaka mediam, je to pre mňa obyčajný človek, ale známich ľudí som videl naživo: Petra Kotuľu, Emily, kapelu Verona, nebohého Lojza, Dzurindu, Mečiara, Majstra "N", Joža "Jigga jigga", Miroslava Jaroša, Tweensky, speváka zo Zóny A, dalej si už nespomínam na nikoho známeho, čo by som naživo videl či stretol
Ja som sa stretla s Tomim Joutsenom (druhý šampión môjho srdca) a bol to ehm zážitok! Čakala som pred halou na koncert, Amorphis (skupina, kde je Tomi vážený spevák) mal akurát zvukovú skúšku, zrazu sa predo mnou iba otvorili dvere a vyšiel z nich Tomi. Ja, svetoznáma hysterka, som na neho iba čumela a čumela ako odchádza a aj ked odišiel, som iba čumela. O nejaký čas neskôr som si uvedomila, KTO to prešiel okolo mňa a napadlo ma nehorázne veľa samoničiacich myšlienok . Potom sa ale Tomi vrátil, ja som išla za ním, povedala som asi najhoršiu vetu po anglicky v mojom živote a teraz si spokojne pradiem nad fotkou s ním a jeho podpisom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Viac menej , ked som bol maly stretol som Ibiho a dal mi aj autogram
Bendiga by som len rad stretol
a mam fotku adela psa