stretli sme sa, ked ja som mala 36 a on 40.. bolo to tych najkrajsich 30 rokov svete.. avsak zakerna choroba mi ho vzala, a teraz sa na stare kolena modlim aby si Pan povolal aj mna a konecne sme sa mohli stretnut a byt spolu uz na veky..
ak to bola prava laska (co myslim ze nebola) tak to zacalo u mojej babky pokracovalo na icq potom v meste na chate v meste ..a skoncilo to samo..len tak vo vzduchu....ale vlastne hej to nebola laska..co uz
áno áno uvidela som ho, zavolala som ho von no prv nemohol a neskôr prišiel na skútri sadla som si za neho potom sa nejak nepamätám ale že vraj som si musela zosadnúť aby mi dal prilbu a tuším sme niekam šli a ja som ho objala zo zadu potom večer bola tá najkrajšia obloha akú som kedy videla.. a blablabla nebudem sa tu rozpisovať lebo on to tu číta a bolo to pred rokom a 8mi mesiacmi a neskončilo sa :p lebo ak si nechcel písať prvá ale pravá tak pravá láska sa predsa nekončí :p ale môžem povedať že je aj prvá, ktorú som považovala za pravú
casom by to urcite bola prava laska - je z mojho mesta, kedysi sme chodievali von, kecali sme o vsetkom, smiali sa... potom sa k nej nastahoval frajer a akokolvek mi chyba, viem, ze ju musim nechat tak
zazila som pravu lasku sice v dost mladom veku (mala som 15) no boli sme spolu 2 roky a to bolo nieco tak silne, co som uz neskor nezazila. neviem ci to mozem nazvat tou pravou laskou na cely zivot, v kazdom pripade to bola neskutocne silna zamilovat, ochota urobit pre toho druheho vsetko a uplne sa mu odovzdat.. neskor som uz mozno nebola tak naivna a hlupa a zamilovanost som brala s triezvejsou hlavou. S nim to skoncilo rozchodom, lebo uz necitil ku mne to, co predtym.. Bolestive, no nic sa nedalo robit. Doteraz mam pre neho slabost a sme v kontakte, ostali sme kamaratmi, co ma velmi tesi
sme spolu už takmer dvadsať rokov a síce sa občas nezhodneme, občas sa pohádame a občas sme pomysleli na neveru, stále žijeme spolu s takmer harmonickom vzťahu plnom vzájomného porozumenia. Moje druhé ja
NO fuj ake pateticke sračky. Moja prva láska sa volala Dorota.Dala mi prvý bozk,v akejsi shnitej časti Košíc.Etno žienka.Bledá s pehami v batikovanom tričku,počúvajuca blues a Beatles.Teraz má 20,vydala sa,jeho meno ma vytetované na chrbte a on jej na ruke.Dojebala si život.A už ani ten blues nepočúva.
prava laska? ale ano, mala som 15 a boli sme spolu 3 roky, najsilnejsia vec aku som kedy zazila... neda sa porovnat s nicim inym. prva laska najvacsia laska sa hovori.. skoda, ze to dopadlo ako to dopadlo. milujem aj teraz, ale uz nie tak ako vtedy. Emocie boli silnejsie ako my.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Pivo