hrbim sa ale pravidelne sa vystieram hlavne keď som v tlupe samiciek a samcov aby som pôsobil statnejsie a mohol sa vyrovnať sebavedomým ľuďom s pozitívnym prístupom k životu...keby bolo trendy nosiť vytaseny penis vytiahol by som si v skupinkách aj ten a nosil by som ho nonstop v pozorne aby som bol najväčší frajer zo všetkých
snazim sa vystierat, ale je to pre mna tazke sa tak dlho udrzat... ked som uvolnena, tak sa jednoducho hrbim.
Snazim sa aj cvicit na chrbat... nechcem byt hrbata
@pubertslatinocelny
zle som na mobile prečítala, nemám rovné držanie tela, čiže prvé 2 možnosti neplatia, len to, že sa hrbím tak mi ešte aj okuliare treba asi
iba keď stojím som vystretý, ak sa vystriem keď sedím, bez opierania, tak to nevydržím dlho a čochvíľa mi príde ťažká horná polovica tela a musím sa zhrbiť ale to nie je zlé, veď rovnako aj spím... rovnako som bol aj v bruchu :d ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Snazim sa aj cvicit na chrbat... nechcem byt hrbata
zle som na mobile prečítala, nemám rovné držanie tela, čiže prvé 2 možnosti neplatia, len to, že sa hrbím tak mi ešte aj okuliare treba asi