koncim skolu a neostavam. asi najhlavnejsim dovodom je, ze sice je tam pracovnych pozicii volnych dost, ale su len v obmedzenom pocte odvetvi, a ja chcem posobit a rozvijat sa mimo tychto odvetvi, takze tak. respektive dolezite aj je ze to nie je hlavne mesto
inak jakoze to je dost dobre miesto pre zivot
viacero ludi mi hovorilo ze je to dobre iesto pre zivot ale hlavne ked je clovek student... ze akoby ked dostudujes, prides na to ze je to mesto prisposobene studentsvu, nie inym skupinam ludi, ale to zatial neviem tak uplne posudit
ale all in all preco nie.. dobre zarobis, neminies tak vela, mesto je ani male ani velke - ked dobre byvas aj peso sa vsade dostanes, v pohode ludia a tak
ja som tu osmy rok takze zostala som aj po skole ale zrovna z Brna odchadzam aj ked som to neplanovala... primarne kvoli lepsiemu zarobku, ale Brno milujem a nevylucujem ze sa este niekedy nevratim
Brno je super a je naozaj vhodné na život, ale na mňa vplýva spôsobom, žeby som sa tu v budúcnosti dobre usadil, no v súčasnosti ma viac priťahujú iné mestá
nechcem, podľa mňa dobré študentské mesto - kvalitné školy, dobrá cenová dostupnosť, milí ľudia, nie je to príliš ďaleko domov, ľahké nájsť brigádu, ale pracovať by som chcela ísť do nejakého väčšieho a atraktívnejšieho mesta, veľkomesta, kde budem mať aj viac pracovných príležitostí v rôznych oblastiach a aj viac príležitostí na vyplnenie voľného času mojim primárnym cieľom je ísť niekam do nemecky hovoriaceho zahraničia, ale v prípade, že sa moje plány zosypú, tak by som asi išla do prahy, na slovensku by som zostať nechcela
@Jantebont všetko ešte ďaleko a v oblakoch ale vidím to asi tak, že keďže študujem farmáciu, začnem asi vo Viedni v lekárni - lebo je to blízko, zárobok dobrý a predsalen na prácu v lekárni vedomostí a skúseností veľa nepotrebujem a mám celkom šancu, že ma zoberú + popritom by som mala dosť voľného času, ktorý využijem buď na doplnenie vzdelania alebo zdokonalenie jazykových skillz a potom sa nájde niečo lepšie niekde inde (trebars nejaká zaujímavá práca v priemysle niekde v Nemecku, alebo nejaký výskum v Berlíne, alebo kde, nepohrdla by som ani žiadnym menším rakúskym mestom s peknou vysokohorskou prírodou a s dobrou prácou v blízkosti), ale treba začať tak zľahka
ja som po škole odišla a strašne som si stále hovorila, že tam sa určite ešte vrátim, že tam chcem žiť a tak no a medzičasom som si rozbehla život úplne inde a už sa nechcem vrátiť žiť do Brna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Výhody - blízko do práce, všetko čo potrebuješ máš k dispozícii.
inak jakoze to je dost dobre miesto pre zivot
viacero ludi mi hovorilo ze je to dobre iesto pre zivot ale hlavne ked je clovek student... ze akoby ked dostudujes, prides na to ze je to mesto prisposobene studentsvu, nie inym skupinam ludi, ale to zatial neviem tak uplne posudit
ale all in all preco nie.. dobre zarobis, neminies tak vela, mesto je ani male ani velke - ked dobre byvas aj peso sa vsade dostanes, v pohode ludia a tak