@aguri500 chcem opísať ako funguje život na ulici. zatiaľ potrebujem len tri, muža ktorý vyrástol na ulici a mal otrasné detstvo, týpka čo pracuje pre miestnu mafiu a človeka čo sa dokázal dostať zo stoky hore
@torpedo08 máám napísaný prológ a prvú kapitolu, keď sa dopracujem k nejakým menám tak to sem dám a dnes poobede alebo večer napíšem ďalšiu časť, mám to celé premyslené asi do polovice, čo bude ďalej ešte uvidím
@schizoofrenik no skusim nieco vymysliet mafian by mohol mat meno nie cisto slovenske...napr. marko raisser ... typek co mal otrasne detstvo neviem tazko vymysliet mozno peter mihok ...a clovek co sa dostal zo stoky hore to je lahke - patrik vrbovsky
ok , tomu mafianovy by som nedaval zahranicne meno ale normalne slovenske a k tomu nejaku prezyvku chapes ako volal by sa Pavol Ondrus a prezyvku by mal tvrda lebka alebo Velky Paulie
a ten co sa dostal zo stoky hore keby mal byt raper tak tiez by mal nejake umelecke meno co ja viem : poulicny smrad
@aguri noo.. hotové to nebude hneď tak, chcem dopodrobna opísať život drogového dílera, spraviť z toho niečo veľkometrážne.. dajme tomu že román
ale budem to sem pridávať po kapitolách vždy keď sa s dejom trochu posuniem, zatiaľ mám napísaný len úvod, opis hlavnej postavy, charakteristiku mesta a razhovor ktorý vlastne odštartuje celú podstatu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ženské ani nie, nejak ich nepotrebujem. hlavne mužské
@torpedo08 díky
(tu sa nachádza smajl ktorý sa na tebe smeje ako prijebaný a ukazuje stredný prst)
daj si facku
Palo Bobula
realne mena setko
btw daj vediet ked budes mat hotovy ten pribeh rad si ho precitam
Lukáš Porubčiansky (dostal s ahore)
Peter Belo (mafián)
tak sa mi to nejak hodí..
a ten co sa dostal zo stoky hore keby mal byt raper tak tiez by mal nejake umelecke meno co ja viem : poulicny smrad
ale budem to sem pridávať po kapitolách vždy keď sa s dejom trochu posuniem, zatiaľ mám napísaný len úvod, opis hlavnej postavy, charakteristiku mesta a razhovor ktorý vlastne odštartuje celú podstatu.
@ohcysp to prvé sa mi tiež páči
serie ma to
vid moj blog čúčo
týpka čo pracuje pre miestnu mafiu : Emil Kováč
čo sa dokázal dostať zo stoky hore : Peter Jakab
Dvadsať minút som nad tým rozmýšlala
peter a pavol su asi nevlastni bratia co ?
Tomáš "tommy" Trafil
Gusto Vychádzač