Čo si o tom myslíte? Ak vam niekto ponukne, že vam zohná internát. Zostaví vam dekrét a za vybavovanie si popýta 150 - 200€ ..... Je to podľa vás dôveryhodné?
PS: Viem, že tento typ fór vás už nenormálne otravuje, skúste to prehrýzť a nedáva
ze je to dobra blbost, ako daju sa vybavit lepsie izby na zaklade znamosti, ale aby som dal za to 150-200 eur, tak by mi muselo dobre jebat a vyspal by som sa aj na horsej
@kolini ved to, že ani mne sa nechce riskovať a nakoniec budem bez strechy nad hlavou .... akosi sa mi tomu nechce moc veriť ale nemam pridelený intrák a tie priváty sú sakra drahé a už mi z tych inzerátov na nete šibe
tak by som si hladal daky privat, kde za prenajom zaplatis rovnako ako za internat (i ked zalezi, ze aky internat a aky privat), ale nedaval by som niekomu uplatky. a este by som pockal, kym bude zapis na internat, lebo sa moze stat, ze nenastupia vsetci a tym padom sa uvolnia miesta, takze nakoniec mozes ist nan.
a @etelnair nevravi, ze je to mozne, ale ze slovo zohna je dost dobra blbost, lebo sa spravne pouziva zozenie (teda aspon myslim
@blacktears v pohode pochopila som to neskôr ako blondýna ...ale spomínala som, že mi už z tých inzerátov šibe?..... tak tu je ten následok "zohná" sama neviem ako som to mohla použiť pretože poväčšine chyby nerobím
@kolini ha ha ha .... počkaj až teba prichytím pri chybe .... potom ti pripomeniem hodiny slovenčiny kvôli 1 chybe sa hádam nezrúti svet ..... berieš si to asi príliš osobne si myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja by som nic take neriskoval...
a @etelnair nevravi, ze je to mozne, ale ze slovo zohna je dost dobra blbost, lebo sa spravne pouziva zozenie (teda aspon myslim
@shadowplay nie slovenčinu nebudem študovať