Zdravim potreboval by som poradit s vyberom bicykla Ide mi o tento konkretnymodel » trekbikes.sk/bicykle-horske2...
cenovy strop je 550€ v predjani mi ho ponukli za 560€
co nan poviete?
Ja mam Force Bellonu, je síce dámsky, ale kamarát, co robí v servise má s touto značkou veľmi dobré skúsenosti... mne ho skladal ten kamarat a dal mi tam pár drahsich komponentov a stál ma 630€, ale sú aj lacnejsie verzie
nic moc bike. od tych 1000+ by som len pozeral. skus » sport.bazos.sk/inzerat/1012756...
odporucam fakt super sa na nom slape to sa neda porovnat s tymito lacnymi shitmi .
Ja sice nemam vlastny (staci mi auto ) ale vozim sa cez vikend na otcovom elektrickom. Fantasticky, pricom jazdu na elektro pohon nikdy nevyuzivam. Ma skvelu kontrukciu a bol neskutocne drahy, ale ma aj zaco. Kvalita kvalita. Bicykel by som si vybral asi tie drahsie a kvalitnejsie co na jazdu pocitis urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Isto na predajni daju este cenu dole
odporucam fakt super sa na nom slape to sa neda porovnat s tymito lacnymi shitmi .