Ahojte ľudia, zase sa obraciam na vás s ďalšou otázkou.. Hneď na začiatok POKIAĽ SA NEVYZNÁŠ VO FOTOAPARÁTOCH ATD. TAK NEMUSÍŠ ANI ĎALEJ ČÍTAŤ.. No a teraz už k veci.. Takže chcem si kúpiť konečne riadny fotoaparát.. Cena by mala byt max. 350€ (aj t
@kiri000 podľa toho čo chceš fotiť, ťažko povedať ďalej či chceš nový alebo používaný ... na tom čo chceš sa nedajú meniť objektívy iba môžeš dať predsádky, keďže máš závit na objektíve... a nemá tuším ani konektor na externý mikrofón ... ja by som volil radšej Nikon D5100 a vyššie ak to budeš mať trpezlivosť zháňať
ja ti predam moj . je to zrkadlovka top stav daju sa snim robit pekne fotky kukni si inzerat ak chces tak ti poslem aj lepsie fotky tie su take zasumene fotene mobilom..v inzerate ktomu davam teleobjektiv ale ak by si chcel aj klasicki setovi tak vieme sa dohodnut cenu davam 290 Eur s dvoma objektivmi . ak by si chcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
» foto.bazos.sk/inzerat/3709133...