niekedy na jar si chcem zaobstarat tablet. Mam par poziadaviek. Min. 1 Ghz procesor (dnes sa uz nizsie ani neoplati ist). Dajme tomu, ze som obmedzeny sumou 500 € (aj to je extrem). Kedze som z blizkosti KE tak by bolo fajn keby ste
Ak chceš na tablete nejak pracovať,tak to sa nedá Za tú cenu máš lepší NB,samozrejme neviem,aké máš nároky a čo plánuješ s tým tabletom robiť,či len to chceš mať na net...no myslím,že byť tebou by som ešte chvíľu počkal,kým príde na trh iPad 3,tablety by mali ísť s cenou dole.
@vlado1234 iPad 2 16GB Wifi alebo Samsung Galaxy P7500 ale ani Acer Iconia Tab A500 16GB a ASUS EEE Pad Transformer TF101 nie sú od veci ... Podla toho, na čo to chceš... Chceš Android alebo iOS (čiže iPad) ?
@77hanes77 dobre ale tento je úplne nový a oveľa výkonejší + veľa programov atď. Ak by som si bral tablet tak určite nieč novšie. A navyše toto je samý kov a to sa tak ľahko nezničí
@promcorp vies co aj pracovat, aj zabavat co ti poviem. Urcite si chcem riesit maily, byt stale online. Co je dost podstatne. Ano mozno mi nato staci daky smartphone, ale kazdy vie, ze na lepsiu pracu je potreba tabletu - office, maily, prehliadac - predsa len je to pohodlnejsie a sviznejsie.
@semhamforas hej, ale stoji daco skoro 1000 € nie? ci?
@vlado1234 ja keby som to kupoval tak si radšej už priplatím za toto. Je to samí kov čiže sa to nezničí a keď k tomu dáš klávesnicu tak máš nenormálnu výdrž batérie, možeš pripájať USB...
Je uplne jedno ci si kupis SGT alebo iPad.. Oba dokazu toho rovnako vela, akurat ze na iPad mas podstatne viac kvalitnejsich aplikacii.
Btw android honeycomb podla mna vyzera otrasne. Mozno by som premyslal nad tabletom s windows phone 7.5 pripadne by som pockal kym sa zacnu predavat tablety s windows 8.
Ak už chceš ísť do toho tabletu teraz,tak porozmýšaj nad tým...dnešné tablety sú cenovo na úrovni iPadu ale spracovaním moc nie...Ja by som teda premýšľal dlho,kebyže mám na výber z viacerých druhov ale neponúknu mi toho podstatne viac a cenovo sú na úrovni iPadu...Pokiaľ by bol ten cenový rozdiel väčší,tak neváham...
@vlado1234 aplikacii je zatial pomenej ale s prichodom windows 8 a ich novym marketom by sa to snad mohlo zmenit. Kazdopadne windows phone 7.5 je podla mna podstatne optimalizovanejsi a kvalitnejsi OS nez android...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
600eur aj s klávesnicou. Bez je to prirodzene menej + cena určite ešte trocha klesne
@semhamforas hej, ale stoji daco skoro 1000 € nie? ci?
Btw android honeycomb podla mna vyzera otrasne. Mozno by som premyslal nad tabletom s windows phone 7.5 pripadne by som pockal kym sa zacnu predavat tablety s windows 8.