@sveter oh, uspievať s tým nikde ani nechcem, ono je to vlastne niečo ako seminárka namiesto jednej maturitnej otázky, ale robí sa to ako sočka.. dali nám na výber, a tieto mi zostali/aspoň trošku ma zaujímajú..
@3 tak potom by to mohla byť kľudne aj tá prvá pokiaľ to nemá nikam ďalej ísť, pokiaľ nájdeš nejaké naozaj zaujímavé udalosti etc tak to môže byť ešte lepšie ako druhá.... ale zase ak druhú pojmeš netradične a nebudeš chodiť len po BA, KE a podobných oných tak to tiež vie byť fajn.... takže neviem ti vlastne poradiť
moja manka by bola prešťastná s tou prvou, lebo sa tomu venuje celkom, ale ja neviem, nechcem aby to robila ona (by to tak dopadlo)
a to druhé by bolo asi náročnejšie na spracovanie, lebo by som to chcela štýlom "1.deň- vyrážame z XY.. je tam dom J.K.L." atď.. ale nechodila by som iba po takýchto, len.. hm, to druhé bude väčšia výzva, asi vezmem to (aj podľa hlasovaní, ste super! :-
a neviem na kieho sa tu rozpisujem, aj tak to nikoho netrápi nuž, tak to berte ako rozhodovací blog zaradený vo fóre :letim:
Mna by celkom zaujimalo aky budes mat v tychto temach nejaky vlastny prinod ci jak sa tomu nadava.. chapes nie? proste nieco co z tej socky vzijde.. napr ked sa robi v cestovnom ruchu a robili turisticky chodnik v nejakommesye tak sa to potom aj realne uskutocnili a tie tabule tam su ale z tej prvej temy absolutne netusim co by z toho mohlo vzist..
@sheily chápem ťa ale ono to vlastne má byť ako seminárka viac (len v sočkovom rozsahu.. a nikde ďalej s tým nepôjdem, čiže fakt len tak teoreticky to spracovať musím (a neviem ktoré no.. @zelinka no ja kebyže to nespravím, tak nezmaturujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
moja manka by bola prešťastná s tou prvou, lebo sa tomu venuje celkom, ale ja neviem, nechcem aby to robila ona (by to tak dopadlo)
a to druhé by bolo asi náročnejšie na spracovanie, lebo by som to chcela štýlom "1.deň- vyrážame z XY.. je tam dom J.K.L." atď.. ale nechodila by som iba po takýchto, len.. hm, to druhé bude väčšia výzva, asi vezmem to (aj podľa hlasovaní, ste super! :-
a neviem na kieho sa tu rozpisujem, aj tak to nikoho netrápi nuž, tak to berte ako rozhodovací blog zaradený vo fóre :letim:
a este ze z tohto hladiska mi pride druha lepsia.
@zelinka no ja kebyže to nespravím, tak nezmaturujem..