Prosím o pomoc pri výbere programu na úpravu fotografií..nejedná sa o úpravu tvári a odtieňov..ale o vkladanie textu do fotografie..Presnejšie ide o svadobné oznámenie. Malo by ísť o nejaký jednoduchý program, nezaoberám sa tým a preto Vás prosím o radu a
@ulrik no práve že nie je to pre mňa ale pre moju známu..nad photoshopom som rozmýšľal ale radšej si chcem dať poradiť..vo worde hovorila že skúšala ale že to nie je ono že chce niečo lepšie..tak že odporúčaš ten photošhop na text?
@amorko ježiš, ty asi budeš z internetu že? ťa tam naučili takéto trapošiny pre deti, že čo písať ostatným (akože strašné odjeby) daj si facku, uvar si teplé mliečko a lahni si do postieľky
@laciskoo milé že si ostal tým čím ťa tvoj ocko spravil takých ľudí ako ty je plný internet a je úplne škoda míňať na teba písmenká krásny večer prajem
@amorko milujem tieto nezmyselne debaty medzi ludmi na internete, ktore vlastne by v realnom zivote nikdy neprebehnu, ale tu.. Tu si ich ludia naozaj dopraju . Ach, ako sa mi ulavilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
asi gimp je jednoduchý a dá sa tam aj s textom robiť, ale gimp ja vôbec nepoznám osobne, nepotreboval som ho;
Photoshop nie je síce triviálny, ale pochopí ho aj idiot (teda aj ja som pochopil) a v ňom dokážeš všetkoooooo, po čom ti len srdce zapiští
ja milujem PS, teda odporúčanie je jasné
niekedy ho aj uprednostňujem pred Photoshopom, a je zadarmo