no šak práve, podľa mňa je to úplne nereálna požiadavka na TELEFÓN a inak nechápem, prečo je to také dôležité... služobný telefón predsa, tak funkčnosť by mala byť hádam na prvom mieste
ok ale ked mam moznost sa dostat za celkom dobre peniaze k telefonu co uz aj nieco zvladne, preco to nevyuzit. len ide o to, ze ktory je z nich najlepsi na to, na co potrebujem.
a najlpesie by bolo, keby si mal moznost vyskusat si dlhsie obe moznosti..mnoho ludi z mojho okolia, ktori s2 maju, tak nan nadavaju..ale tiez ti nemusi sediet ani iphone..cize urcite sa rozhoduj medzi s2 a 4s a podla toho, co ti viac sadne
Ale Galaxy S2 ťa tiež neomrzí, ale HTC sa ťažšie zničí, takže ak ti telefón častejšie padá na zem tak radšej ten One X.
A co sa tyka iPhonu, iOS nie je tak customizovatelny ako Android, a je pomaly 2x tak drahy ako telefon s podobnym vykonom. Ak ti ale chyba hlasovy asistent, tak prosim. Ale podla mna sa ti to nevyplati.
O tej nokii a ericsonovi nic neviem, ale spoluziaci furt nadavaju do ericsonov. Toť asi vše.
@riki137 ee..ked ho budes chciet dat do servisu, staci ho len restornut na tovarenske nastavenia a nikto nic nezisti ved napriklad aj taky steve wozniak ma na svojom iphone jb
Hm, akurát tu zaraďujem mobily čo tu majú u nás ľudia v kancelárii ministra a veru zo smartfónov tam majú len iPhony (ale to akurát tí, čo to vôbec nepotrebujú
dakujem za napady, najlepsie mi aj tak vychadza One X, sice som nikdy nemal HTC (teda mal ale ked bolo HTC este len vyrobcom pre inych, napriklad T-mobile) a je to asi najlepsi kompromis cena vs. vykon aj ked asi nema taky image ako iPhone 4S, lenze tento image sa mi nepaci. a tiez fakt ze ten telefon stoji viac ako moje auto
@tomtoylc ja som to videl na HTC, viem ze je to stabilne a vsetko ale nejako ma to neoslovilo...predsa len s Androidom sa da toho urobit stale viac...prave preto sa mi paci One X, je to trosku skok do novych vod ale zato nestoji az tak vela aby sa to nedalo skusit
neviem nechce sa mi skumat tie mobily.. ale nejsi moc narocny ... sms a volania ma kazdy mobil net a navigaciu ma vela mobilov a tieto novsie uz aj na celkom dobrej urovni
ja by som sa rozhodoval medzi tym htc one X a tou nokiou. ale asi velmi tazko. kazdy z nich ma pre mna plus a minus. plus HTC je kvalita prevedenia, hlavne kvalitny a rychly hw. u nokie vidim ako plus WP7. je to system ktory sice nema taku podporu aplikacii ako android a iOS ale je to system najdokonalejsi a ako tu bolo spomenute nieje to system pre deti ale pre ludi co vedia co chcu, chcu uzitocne prakticke aplikacie a nie plno samych somarin spomalujucich telefon. naopak ten procesor v nokii vo mne nevzbudzuje velmi garanciu adekvatnej rychlosti danej frekvencii (priklad: nieje 1,5ghz cip ako 1,5ghz,frekvencia nehovori o celkovom vykone). samsung galaxy s2 je dobry telefon ale v porovnani s htc one X uz zaostava. tie ostatne telefony by som neriesil lebo za dane ceny mozno kupit aj novsie a rychlejsie lepsie modely telefonov. este spomeniem, co sa tyka androidovych telefonov HTC sense ma ovela prepracovanejsie prostredie ako ktorykolvek iny vyrobca telefonov s tymto systemom. priklad: htc evo 3D dokaze prehravat aj online videa napr archiv ci online prehravanie vysielania televizii atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
o telefonovanie
o smskovanie
o pristup na internet
o bolo by super keby vedel aj navigovat
o nie som moc fanusik Windowsu ani iOS
o mal by to byt smartfon
o mal by vydrzat aspon 2 roky bez toho aby bol moralne zastaraly
o cim menej bude stat, tym lepsie (doplatok - tie zverejnit nemozem)
Ale ten sony je podla mna super. Teda iPhone je este lepsi, ale mne osobne staci ten sony.
no šak práve, podľa mňa je to úplne nereálna požiadavka na TELEFÓN a inak nechápem, prečo je to také dôležité... služobný telefón predsa, tak funkčnosť by mala byť hádam na prvom mieste
ok ale ked mam moznost sa dostat za celkom dobre peniaze k telefonu co uz aj nieco zvladne, preco to nevyuzit. len ide o to, ze ktory je z nich najlepsi na to, na co potrebujem.
a najlpesie by bolo, keby si mal moznost vyskusat si dlhsie obe moznosti..mnoho ludi z mojho okolia, ktori s2 maju, tak nan nadavaju..ale tiez ti nemusi sediet ani iphone..cize urcite sa rozhoduj medzi s2 a 4s a podla toho, co ti viac sadne
Ale Galaxy S2 ťa tiež neomrzí, ale HTC sa ťažšie zničí, takže ak ti telefón častejšie padá na zem tak radšej ten One X.
A co sa tyka iPhonu, iOS nie je tak customizovatelny ako Android, a je pomaly 2x tak drahy ako telefon s podobnym vykonom. Ak ti ale chyba hlasovy asistent, tak prosim. Ale podla mna sa ti to nevyplati.
O tej nokii a ericsonovi nic neviem, ale spoluziaci furt nadavaju do ericsonov. Toť asi vše.
Ale to je len moj nazor. Niekomu sa HTC-cko moze pacit.
... mobily s wp7 sú viac menej smartphony pre manažérov a ľudí , ktorým nejde o to mať čo najviac aplikácii a somarín v mobile
toť môj názor ... najlepšie keby si si ho vyskúšal napr. v nokia predajni v OC Aupark na einstejnovej alebo priamo u uperátora
... a mám pravdu povedať , ten mobil má toľko funkcií, že to len ťažko využiješ a ešte je aj dosť drahý
... ale v podstate aj tak sme ti tu moc neporadili
aj tak ho bud zas stratis alebo ti ho cmajznu
kupim si k nemu petlicu neboj sa
Veľa ľudí má ako firemný práve iPhone.