Ahojte všetci, žijem v Nitrianskom kraji a chcel by som sa vás spýtať na váš názor a osobnú skúsenosť poprípade skúsenosť vašich známych. Chcel by som ísť na STU v Bratislave a chcel by som sa spýtať či je lepšie ísť na SPŠ Stavebná alebo na Gymnázium?
Došli mi písmenká... Ktorá škola ma lepšie pripraví na tú fakultu a ktorá bude pre mňa ako budúceho stavbyvedúceho/stavebného inžiniera výhodnejšia... Ďakujem za každú odozvu
To bola irónia. Jasné, že choď na stavebnú ak by sa stali nejaké komplikácie tak radšej mať stavebnú s maturitou. Gympel je niečo ako deviaty ročník ZŠ, a ak nepôjdeš na výšku tak si stratený. Každopádne stavebná a potom VŠ na gympel nechoď, tam chodia ľudia čo sami nevedia čo chcú
@adatx Ja som si to aj myslel, že to bola irónia Viem, že podľa mňa je lepšia stavebná ale pýtal som sa preto lebo som čítal jedno fórum z pred 5 rokov cca a tam niektorí na takúto veľmi podobnú otázku odpovedali, že gymnázium je lepšie(podľa niekoho názoru) a zdalo sa mi to čudné aj keď tá otázka bola smerovaná k povolaniu architekta, myslím si že od inžiniera sa to veľmi nelíši tak som zostal prekvapený keď som sa dočítal že gymnázium je podľa niektorých lepšie a preto som sa spýtal .. ďakujem za odozvu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme