koho a prečo by ste radšej mali za partnera?múdreho a sympatického...ale bez zabezpečenia-teda bez prachov,že by vas ani na večeru nepozval..alebo trochu nechápavého ale vždy s plnou peňaženkou a túžbou splniť vám aj to posledné....
Najlepšie je mať aj s toho aj s toho - pretože keď toho máš v penaženke až príliš veľa tak ťa iba využíva a keď toho máš príliš málo tak ťa iba buzeruje že si nemá čo obliecť Nejlepšia je zlatá stredná cesta..
S kym mozem hovorit o vsetkom...kto mi zohreje studene rucky napriklad tak,ze ich mozem dat do jeho vreciek...kto vie na co prave myslim...s kym si mam stale co povedat...kto ma doplni,ked neviem prist na to spravne slovo...kto mi dovoli pouzit svoje tricko ako vankus ...kto mi povie lubim ta! a mysli to vazne...kto ma pobozka na slnku,v dazdi aj v snehu...kto mi len tak zavola len aby mi povedal "ahoj"...s kym budeme zartovat a tym zartom budeme rozumiet len my 2ja...komu dojde,ze chalani povedia sem-tam veci,ktore nemyslia vazne ...kto so mnou bude mat trpezlivost aj v dnoch ked som pribrzdena a nic mi nedochadza...kto so mnou bude robit zlobu a smiat sa na hlupostiach ktore vymyslim...s kym sa budem bit a nenecha ma vyhrat len preto,ze som baba...kto nebude suhlasit so vsetkym,lebo ma svoj vlastny nazor...s kym pojdem cez teple dni plavat,soti ma do vody a potom skoci za mnou ...s kym v zime pojdeme lyzovat a budeme sa nahanat po svahu ...kto mi povie svoje problemy a dovoli mi aby som mu pomohla...kto bude pocuvat moje bezduche staznosti,obijme ma a zasmeje sa...kto mi nakresli vtipny obrazok alebo zaspieva ak budem smutna...kto sa na mna bude nefalsovane usmievat...kto bude mat pre mna hlboky pohlad ktorym mu budem vidiet az do duse...kto mi nepovie,ze nepride za mnou lebo nema kde nechat bike alebo kde zaparkovat...kto vie moju oblubenu farbu,pesnicku, jedlo, auto a farbu zubnej kefky...kto urobi cokolvek co je v jeho moci aby ma mohol vidiet...kto mi povie,ze ma miluje uprostred konverzacie...kto sa ma spyta aky som mala den a naozaj ho to zaujima...kto ma kedykolvek pobozka a povie,ze som kasna aj ked nesom...komu mozem zavolat o 03.00 rano,zdvihne telefon a vypocuje ma...kto ma necha sa na nom vyplakat...kto ma zcasu nacas prekvapi...kto sa mi pohra s vlasmy a pohladka ma po licku ...kto bude chapat,ze obcas potrebujem byt sama,robim hluposti a dovoli mi ich napravit...kto pochopi,ze topanky a kabelka musia ladit aj ked len minimalne...kto sa na mna usmeje aj ked bude mat zlu naladu,lebo ja som dovorom jeho usmevu...kto ma ojime a bude sa so mnou mojkat bez naroku na sex!!!!...kto bude skratka mooj;0)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Neviem, to je už na tebe, či si chceš užívať material alebo dušu..
Ale väčšine dievčat ide najmä o tú peňaženku...