netusim. vyberanie samotne mozno az take drahe nebude. ale vypln korenovych kanalikov.. no ja si pamatam, ze som za to dala asi stovku. ale vratane anestezie
@chidori vyberanie nie je bolestive.. prebohaziveho uz nie sme v stredoveku. ziaden zubar co i len trocha pri zmysloch ti nebude vyberat nerv bez umrtvenia
@marttina ja ked som len videl napis "dental surgery" tak mi prislo zle a pozeral som sa do zeme aby som to ani nevidel dufam ze na take miesta nikdy nebudem musiet ist
@fxx ma to veruze odpudivy nazov, ale ja som uz na zubarov zvyknuta neboj, dnes je uz pokrocila doba a nie je sa coho bat, len svojej penazenky ze ostane pritenka!
@fxx neviem, ja som poistena v uk, cize ja by som isla statnemu a zaplatila menej. ak ides sukromnemu ziadna positovna ti to predsa nepreplati... to netusim a ked sa zuby ozyvaju tak to je este pohodicka. u mna sa hlasia stale
Neviem už koľko to stojí, mne to robil tiež bez preventívnej...a k tomu čo tu niekto vypisuje, že to bolí, mňa nič nebolelo lebo mi zub odumrel pred tým.
9teho mi vytahuje moja zubarka nervy a plni kanaliky, stoji ma to asi okolo 35euri, nie je to bolestive, ak je, pichne anestezu, kedze ja mam v zube depulpin prave cize formaldehyd tak mne to nerv zabilo uplne, to len vytiahne snurky a gg bb
@etelar no to ti popravde ani neviem povedat, ale zrejme hej, ale urcite to nebudu palky ako 200 euri a podobne, ide o zadny zub, takze ziadne high-tech to nebude: D
@n0win0u ti tam daju amalgam za 10 eur a vela stastia ale ja som 200 tiez neplatil nikdy za to ale v slovenskych este nejake dve tisicky to boli, 200e som platil akurat teraz naposledy ale to bolo aj s korunkou tak to kvoli tomu hlavne
@etelar tebe do hlavy daju amalgan ne ma to byt nevim co cil, ci keramika ci co, proste to bude biele nechces platit 200e, ak by som aj platil, tak poviem, ze som platil 250 a 50 si neham !: D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a vyberanie nervu je sakra bolestivé. nechcela by som.
9teho mi vytahuje moja zubarka nervy a plni kanaliky, stoji ma to asi okolo 35euri, nie je to bolestive, ak je, pichne anestezu, kedze ja mam v zube depulpin prave cize formaldehyd tak mne to nerv zabilo uplne, to len vytiahne snurky a gg bb
mňa to stálo okolo 200 €.. no do dvesto určite.. na Slovensku.. v Bratislave
a nie, že by nebola dobrá, keď by to na 100% nevedela aj pri umŕtvení, ale proste sa jej to tak robí lepšie