Ahojte, v utorok mi vyberali na chrbte 2 znamienka. Den na to mi vymenili tu lepku alebo ako to nazvať. No mne sa ta lepka zacina dost odlepovat. Je to problem? A este by som sa chcela opýtať, kedy uz nebude vadiť ze sa mi na znamienka dostane voda? vdak
Nechcem ti hovoriť či to vadiť bude alebo nie, nie som žiadny odborník, ale tiež som bola na odstránení znamienok tak sa podelím o to ako som to riešila ja Mne, keď vyberali znamienka tak uz som na druhy-tretí deň mala odlepené a poloodlepené lepky (vyberali mi 3 znamienka) A čo si pamätám tak nejako na štvrtý deň som sa na to vykašlala a umyla som sa celá s lepkami v stave akom sú aj keď mi bolo povedané, že až o týždeň, takže voda bola v každej rane po bývalom znamienku Potom som si dala po kúpely vždy vlastné lepky a no.. nič sa mi s tým nestalo, normálne sa mi všetky ranky pekne zahojili
Nevadi ze sa to odlepuje ak sa vytvorila chrasta. Voda tam moze ist po cca 48 hodinach ale ziadne dlhe odmacanie, skor rychla sprcha.. Chirurg ta nepoucil?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty