Najračej mám: (5 časť) Luke, I am your father. It's not true, It's impossible, Nooooooooooo!!!
A potom mám rada: (3 časť) I hate you! You were my brother Anakin. I loved you. A najoblubenejšiu postavu mám Darth Vadera, Anakina, Aj Yodu,..............
najoblúbenejšia je malý Anakin a majster Yoda samozrejme a hláška ...neviem, vela ich bolo osobne mám radej tie neskor natočené časti, tie mi prídu ako uplne užasné
@boloabude Ako si dovoluješ povedať na moju malú sestričku že je Fake, si uvedom čo trpeš a potom píš, myslím (Stellynortova) Asi ťažko môže byť fake, ked stojí pri mne a rehoce sa že čo si za blázna. A neviem skade si na to prošiel.
akurat som videl znovu 1 a 2 a z tych sa mi pacilo: "I redirected your message to Corusant as you wished, Master. And then we decided to rescue you." .... "Oh, good job." (interpretovane, nie presne tak a rozhovor prebiehal ked ich akurat privazovali na stlpy v arene, )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A potom mám rada: (3 časť) I hate you! You were my brother Anakin. I loved you. A najoblubenejšiu postavu mám Darth Vadera, Anakina, Aj Yodu,..............
A postavy no neviem asi väčšina SITHovia: Darth Maul, Darth Vader, Darth Sidious, Darth Tiranious.....
Majú lepšie schopnosti ako JEDIovia
@flysser prečo??
z rozpravku som velmi nepozeral, volako ma to az tak nebralo, ale keby si mam vybrat, tak potom ahsoka tano bola asi najlepsia.
Mace Windu/Qui-Gon Jinn
You were the Chosen One!
I hate you!
You were my brother, Anakin. I loved you.
If you are not with me, then you me enemy.
Only a Sith deal in Absolutes.
Luke, I am your fater.
It's not true!
It's imposible!
Noooooooooo!!!
Viem ešte oveľa viac