Ahoj chcem sa opýtať, som v koncoch zas mám Nikon l100 asi tak od vianoc. Baterky ktoré boli v balení boli nenabíjacie, (neviem ako sa to inak volá) , vydržali mi od 24.12 - 28.12 rána čo som každý
@kosmiklove Nie to si zas nemyslím tam sa píše že 10-20 s tými nabíjacími 1.2V a mne vydržal zo 250 1.2V nabíjacie ale to nie je ani 380-390 a nie je to ani 10-20 ja neviem čo to je je to niečo medzi ani jedna možnosť, nechápem lebo to nejde už nie
@nathulo vo foťáku mam Coolpixové v nastavení zmenila som to. lebo ked boli tie neviem aké tam ešte boli tak sa mi nedal ani len do nastavenia ísť bol tak vybitý
@kosmiklove no určite viac ako 20 fotografií pre boha tak ked to porovnám že prvé tri dni ich bolo cca 400-500 a nabíjacie ich dali zo do 200 tak je to dosť rozdiel nemyslíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
1.) Pri fotení cez zimu (pri nízkych stupňoch Celzia) majú baterky veľkú samonabíjacou schopnosť
2.) Asi je vo foťáku nastavená energia z alkalických batérií (tak sa volajú nenabíjateľné batérie)
3.) Osobne mám s GP batériami veľmi dobré skúsenosti, používal som ich dosť dlho a vždy mi dlho vydržali.
@kosmiklove no určite viac ako 20 fotografií pre boha tak ked to porovnám že prvé tri dni ich bolo cca 400-500 a nabíjacie ich dali zo do 200 tak je to dosť rozdiel nemyslíš