Minulý rok som o takomto čase končila prvý ročník na škole podnikania a rozhodla som sa pre prestup na OA lebo mi každý hovoril, že je to lepšia škola atď.. ja som uverila a šla som. Nepočuvala som ani mojich profesorov, ktorí mi hovorili, že medzi tými š
ked ta nebavi ekonomia a veci s nou spojene ic het s tej skoly... ked to nechces robit tak uz len to je dovod ist prec ... a mozes ist aj na inu skolu nemusis ist presne na tu skadial si odisla nie ? ci? D..
@avieabbey : No lenže keď sa vrátim naspäť na to podnikanie tak ostanú mi viac-menej rovnaké predmety ako na OA (ale aspoň profesori, ktorí nechcú uškodiť) a budem môcť normálne pokračovať 3. ročníkom ale v inom odbore by som musela ísť asi od začiatku
Choď naspäť, myslím si, že keď (staro)novým spolužiakom povieš o dôvodoch svojho návratu, tak sa ti budú snažiť dokázať, že si sa vrátila správne, a nie opak.
Ja si uvedomujem, že za život človek stretne veľa zlých ľudí a samozrejme aj v prvej triede boli ľudia, ktorých som nemala nejak extra rada to si môžme povedať na rovinu, ale čo mám teraz za triedu to človek neuverí akí môžu byť ľudia zlí kým to nezažije. "Najlepšie kamošky" si podkopávajú nohy a triedny našu triedu pred vedením potápa.. Celý rok tam chodím so stiahnutým žalúdkom kto zas čo .. máte pravdu ja sa tam len trápim. Vrátim sa a kašlem na reči ľudí.
ja by som sa asi vratili na tu skolu podnikania. to mas uplne jedno ci OA alebo tato skola. na oboch mas to iste len na obchodke sa tvaria ze to je daco viac no ale to je len ich pocit pretoze nevedia jaky je dnesny svet chod spat a mas sa fajn
@chlorofyl presne si napísala čo si myslím. Neznášam tú nadradenosť mojich spolužiačok.. Oni sa podľa mňa všetci 30ti vidia na postoch riaditeľov. Budú dosť sklamané keď polovica z nich bude za pokladňou v Kauflande. Nehovorím, že podnikanie je nejaká extra trieda, ale ľudia sa tam nesprávajú ako horenosy a uvedomujú si, že ak sa neposnažia skončia za pokladňou v Kauflande zatiaľ čo na OA si každý myslí, že škola im zabezpečí super flek ..
ja som tiez chodil na obchodku ale u nas to tak nebolo zeby sme mali hviezdne maniere ale casom si uvedomujem ze to je fakt jedno. vsade mas uctovnictvo a strojopis. ostatne nepotrebujes. no teda jazyk cudzi ale take kokotiny jak ucit sa teoriu ekonomiky to ti je fakt k nicomu
Podľa mňa by si sa mala vrátiť, lebo lepšei to tam už naozaj mať nebudeš. To že ťa tá škola nebaví tak to je už o inom. Škoda zahodiť dva roky štúdia a na druhej strane s tej školy budeš niečo mať do života. Poprípade si potom urobíš výšku s niečím iným a nie z ekonomikou .
@tunidlo ved berem, ze spoluziaci a ucitelia dokazu pekne strpcit studium, no ale tak no, pride mi to take, ako keby sa im nedokazala postavit, a preto radsej ujde na inu skolu
ale tak je to jej rozhodnutie, a pochybujem, ze sa bude citit lepsie, ked sa vrati
a ak pojde na gymnazium, tak strati dva roky studia, teda myslim, ze ju nedaju do tretiaku, NEVIEM, a predstav si byt v triede, kde si starsi o dva roky a aj keby ju dali do tretiaku, tak by tam boli ludia, ktori su uz spolu zabehnuti, maju sa radi(pravdepodobne), a riesia stuzkovu, tak si myslim, ze by ju az tak nevzali do kolektivu, a co by si mysleli ucitelia? jasne, ze by si mysleli o nej nieco ine ako o ostatnych
to len hovorim, co si myslim, ze je a nastane, nemusi sa to zhodovat s realitou
Ja by som sa už nikdy na strednu nevratila.. mala som tiež triedu, v ktorej sa každý rok našla osoba, na ktoru si spolužiačky dobre posvietili, a skor či neskor, sa do toho ustredia dostala každá z nás.. samé hádky, potom aj škola sa mi hnusila.. ale vydržala som to, aj ked s preplakanými nocami ( mama mi nedovolila prestupit, a vdačím jej za to ) .. Teraz som krásne zmaturovala, 4tý ročník bol už celkom v pohode, začali sme sa bavit všetky, ale aj tak sme sa stále hádali každý s každým ako samé baby ešte aj teraz sa hádame a už ani niesme v škole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
to, ze ta to uz nebavi...
akoze, rob si co chces, ja len vravim, ze mi to pride ako rozmaznanost a vymyslanie, a este ked rozmyslas aj nad gymplom, a tak...
Ja byť tebou tak tam 2roky a vykašlem sa na výkvety v triede.
Podľa mňa trošku prehnané.
To, že tam prišla v prvom rade študovať neznamená, že to, čo k škole patrí v druhom, treťom a štvrtom rade môže kľudne byť úplne otrasné.
A neviem, či sa ti zatiaľ podarilo tvojou otázkou vyriešiť všetky problémy, ale nemyslím si, že to vždy zaberie.
ale tak je to jej rozhodnutie, a pochybujem, ze sa bude citit lepsie, ked sa vrati
a ak pojde na gymnazium, tak strati dva roky studia, teda myslim, ze ju nedaju do tretiaku, NEVIEM, a predstav si byt v triede, kde si starsi o dva roky a aj keby ju dali do tretiaku, tak by tam boli ludia, ktori su uz spolu zabehnuti, maju sa radi(pravdepodobne), a riesia stuzkovu, tak si myslim, ze by ju az tak nevzali do kolektivu, a co by si mysleli ucitelia? jasne, ze by si mysleli o nej nieco ine ako o ostatnych
to len hovorim, co si myslim, ze je a nastane, nemusi sa to zhodovat s realitou