jj kameru ked som poslal sms do sutaze este ked byvalo Je to mozne s Jozom Prockom, potom poukazku za 5.000 sk v Brejku tiez cez sms , ked som posielal sestre hlasy do miss brejk m, ale nic vacsie este nie..Ale chystam sa vyhrat Euromiliony
hlavnú cenu výtvarnej súťaže- pohár,33€,10€, podložky na fimo, Granko hrnčeky, knihu, záchranárske tričko, ako malá som v kostole vyhrala omalovánku s farbičkami a všetci doma sme vyhrali Nintendo Wii
Nie Naposledy možno pred 15 rokmi, knihu Leví kráľ, keď som na to bola v kine a tie lístky išli do tomboly, alebo také čosi Inak nikdy nič nevyhrám, v tomto nemám šťastie
tak mnálo že ani neviem resp nič čo by ma nejako potešilo alebo čo som chcel vyhrať brat vyhral bicykel a keby som zoťral o jednu čoko banánku viac mohol osm ho mať ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Hold niekto ma stastie za brata a niekomu ide karta az ked vezme veci do vlastnych ruk
Ale tak.... stastie sa moze obratit chrbtom, sikovnost sa neobrati nikdy
pokial viem
a hajzlinho frajíra dotahnite na Brzd tiez! alebo nie je to on, ten @Khokho ?