nenávidím vydr**** formálne jazyky ale budem sa kur** snažiť aby tá pi** videla akú chybu minule spravila keď ma nenechala prejsť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Že vy svine byrokratické, makajte nám okamžite dať aj s frajerom brigádu, najlepšie obidvom na tom istom mieste!!!
A že nemám cigarety!!
A že sa mi zajtra ale STRAŠNE nechce vystávať ten rad na študijnom, len aby som odovzdala ÚPLNE ZBYTOČNÉ tlačivá s mojimi a spolužiačkinými známkami, ktoré máme tak či tak zapísané v kompe v takej trápnej veci že AIS!!! A že je vysokoškolský systém v tomto absolútne NAHOVNO!!!
JE TO DEBIL ALE AJ TAK HO STRAšNE MILUJEM A CHCEM ABY SA MI OZVAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chcel by som povedat ze. safafasfkwefkqwefgkwe... a fiwpnef[wiefnoweniofnoiwfnowenifoiefnoiewfnoiweoifweifnoiewfnoiwefnoiweoifniqew akfksafwef a ked uz budete mat dost tak.. fwjef0wefnwefi0wqe[f]-9efn0wq0efq a pojebte sa a mnozte sa
že odkazjem tým čo volili dnešnu vládu a nemaju polovené drogy, zamestnanie, male platy, byty, podpory, zdravotnú starostlivosť, aby ich nezabudli voliť aj v nových voľbách!!!
@acvd43xa7w to sa ešte mi dve dohodneme ... Btw-isto si ma už v trstenej stretla že hej? lebo ty si mi čoraz viac povedomá .. my sa tam isto často vidíme kks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
slovo na "p" však zásadne nahrádzam kloakou.
Mama pracuje v kuchyni a pocuva svojho 5-rocneho syna, ktory sa hra v
obyvacke s elektrickym vlacikom. Naraz vlacik zastavi a jej syn
hovori:
Vy kokoti, ktori chcete vystupit, vypadnite odtial, pretoze toto
je posledna zastavka. A vy kokoti, ktori chcete nastupit, okamzite
pohnite zadkom, pretoze hned odchadzame. Zdesena matka vojde do izby a
hovori: "V tomto dome takyto jazyk nepouzivame. Takze hned chod za trest
do svojej izby a zostan tam dve hodiny. Potom sa mozes vratit a hrat
sa dalej so svojim vlacikom. Chcem ale aby si hovoril len slusne. Po
dvoch hodinach syn vyjde zo svojej izby a hra sa zase zo svojim
vlacikom. Za chvilku vlak zastavi a matka pocuje:
"Vsetkym pasazierom, ktori vystupuju, pripominam, aby si nezabudli vziat
batozinu.
Chceme Vam podakovat, ze ste s nami cestovali a dufame, ze ste stravili
prijemnu cestu." Dalej pocuje:
Tim, ktori prave nastupuju, pripominame aby
si malu batozinu dali pod sedadlo. Pamatajte prosim, ze fajcenie neni
v tomto vlaku dovolene. Prajeme Vam prijemnu cestu." Ked sa matka
suhlasne a spokojne usmiala, syn dodal:
A pre vas, kto ste nasrani z dvojhodinoveho meskania, chodte podakovat
tej pici v kuchyni".
2. @1
3. znova @1
4 a čo iné ako @1
SOM ŠŤASTNÁ !!
A že nemám cigarety!!
A že sa mi zajtra ale STRAŠNE nechce vystávať ten rad na študijnom, len aby som odovzdala ÚPLNE ZBYTOČNÉ tlačivá s mojimi a spolužiačkinými známkami, ktoré máme tak či tak zapísané v kompe v takej trápnej veci že AIS!!! A že je vysokoškolský systém v tomto absolútne NAHOVNO!!!
S úctou Béďa Hudeček...
éééééškaaa slovan skurvééééééna bratislaaaava
a neznáášam ťa !!!!!!!!!!!!
...Ja kryciim, "who cares" ?!
...Radsej si dajme jeleni chrbat s bryndzovou omackou, jacmennymi krupami, pohankou, polkou kacice, cervenou kapustou a syrom
...Toto by som si teraz dal do pic*j matereeee !!!!!
..."anyway, who cares ?!"...
tak vám treba...........filip
A na všetky choroby a buďme všetci zdraví a šťastníííííííííííííííí
Ale nie, chcem ísť k moru.
(vulgarizmy tu boli vážne potrebné.)