mate niekto skusenosti s predajom vlasov? Mal som dlhe vlasy, koli praci som sa vsak musel dat ostrihat, no cop mam odlozeny.. Je zapleteny vo vrkoci, dlzku a vahu vsak neviem spameti, ale mal by byt dostacujuci na predaj.. Co ma vsak zaujima, kam ich pr
preco barbarsku?? Vsak a z coho sa asi robia parochne a pricesky? Aj z pravych vlasov.. A velakrat nielen ako modny doplnok, ale napr pri chemoterapii niektory nosia aby nemali take depresie z toho..
renelook v rači, presnú adresu si nepamätám, ale to vygúgliš raz dva.
bola som tam pred pár rokmi, nechala som tam okolo 40cm vlasov a dali mi za to 77€.
ale záleží od farby, hustoty, kvality, chemických úprav... to ti nedajú prachy hneď ako tam prídeš. oni si tie vlasy prv zoberú, posúdia, odvážia, vyčešú - potom ti dajú vedieť.
a cca takto to robia všade, čiže nemáš si moc ako porovnať ceny...
ale hento mám aspoň overené, že ti za tie vlasy fakt zaplatia
jaj, no k tej praci, robim v zavode pri stroji, lis, pila, cnc, tam je riziko oskalpovania velke, a uz sa to parkrat stalo a nieje to nic prijemne..
a viem ze niektory nevycesavaju, a nie hej.. Ale to sa bojim, ze poslem vlasy a nedostanem nic.. No, farba tmava hneda, bez chemickych uprav, absolutne ani zehlene nic, kvalita vraj super (vraveli kadernicky, kam som sa chodil strihat).. Chcem si robit vodicak na motorku, a nejake eurace by sa mi zisli, bo kurz 300 eciek, a to je cca moj mesacny plat, tak som sa rozhodol to predat nakoniec,.. No vyguglim to, dik za tip
jaj no tak sa nechaj zmotať na to, že nevyčešú, a dajú ti možno 50% z ceny, ako v kaderníctve, kde vyčešú... čiže suma sumárum z toho budeš mať menej peňazí...
ja osobne by som ani neuvažovala nad kaderníctvom, kde nemajú ani orientačný cenník... máš potom nulovú šancu na nejakú spätnú kontrolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
renelook v rači, presnú adresu si nepamätám, ale to vygúgliš raz dva.
bola som tam pred pár rokmi, nechala som tam okolo 40cm vlasov a dali mi za to 77€.
ale záleží od farby, hustoty, kvality, chemických úprav... to ti nedajú prachy hneď ako tam prídeš. oni si tie vlasy prv zoberú, posúdia, odvážia, vyčešú - potom ti dajú vedieť.
a cca takto to robia všade, čiže nemáš si moc ako porovnať ceny...
ale hento mám aspoň overené, že ti za tie vlasy fakt zaplatia
a viem ze niektory nevycesavaju, a nie hej.. Ale to sa bojim, ze poslem vlasy a nedostanem nic.. No, farba tmava hneda, bez chemickych uprav, absolutne ani zehlene nic, kvalita vraj super (vraveli kadernicky, kam som sa chodil strihat).. Chcem si robit vodicak na motorku, a nejake eurace by sa mi zisli, bo kurz 300 eciek, a to je cca moj mesacny plat, tak som sa rozhodol to predat nakoniec,.. No vyguglim to, dik za tip
jaj no tak sa nechaj zmotať na to, že nevyčešú, a dajú ti možno 50% z ceny, ako v kaderníctve, kde vyčešú... čiže suma sumárum z toho budeš mať menej peňazí...
ja osobne by som ani neuvažovala nad kaderníctvom, kde nemajú ani orientačný cenník... máš potom nulovú šancu na nejakú spätnú kontrolu.