Dnes sa mi podarilo kvalitne rozbiť displej a 120e za opravu sa mi zdá veľa.. Pozerala som že sa LCD displeje dajú kúpiť za cca 30e, lenže čo s tým? Keby kúpim ten displej a pôjdem do servisu opravia mi to? Alebo tá práca je drahá?
pozeral som sa ... sklo + display stoja okolo tých 50€ ... bežne to človek nezvládne vymeniť sám, jednak nemá na to nástroje a nie je to jeduduhcé vo väčšine prípadov ... najlepšie by bolo nájsť niekoho kto by to zvládol a nevypáýtal si za to 50€
Mne pukol ale na šrot dispej na Huawei Nova smart, tiež mi povedali tak...vysral som sa na to, kúpil som radšej nový - Huawei p10 lite....to koľko to bude stáť mi povedali v Orange, ale u opravárov necertifikovaných by to stále o veľa menej, len že to som sa dozvedel neskôr.
ja som si objednala sklo za 40 a praca stala 15€ alebo ta obrazovka mi hned do tyzdna zblbla a nefunguje mi centimeter obrazovky cez celu dlzku ... a reklamovat som obrazovku nemohla a ani opravu lebo som mala vlastnu obrazovku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov