prosím Vás viete mi niekto povedať, ako to funguje na ekonomickej s výmenou intrákov? niekde som počula že sa to dá v polovici októbra keď sa dvaja dohodnú ... neviete mi poradiť čo všetko k tomu treba alebo sa iba jednoducho prehodíme a
hej tak ako vravis to je vraj musis ist na ubytovacie jedno aj druhe daju ti povolenie a vymenite sa .. aky intrak menis? aj ja hladam za seba aby som sa vymenila ale to je zrejme nemozne kedze ma dali tam kde ma dali
no napisete obe ziadost o vymenu intraku, pojdete s tymi ziadostami za oboma riaditelkami internatu, tie to musia obe podpisat, potom pojdete uz na ubytovacie, jednej vezmu preukaz a kluce, druhej vystavia preukaz a daju kluce a je to.
čo sa sťažuješ? ja mam novu hopu, ked som sa bola sprchovat, bateria mi ostala v ruke, wc doska je totalne len polozena na wcku, mame zlomenu lampu, nefunguju zastrcky, chyba nam varic, ktory by mal byt vo vybaveni izby a mam este pokracovat?
ja osm bola minule okuknúť moju izbu na HOPE, tak nieje to žiaden prepych ... ale myslela som si že to bude horšie... vecká, sprchy a ..kuchynka" oproti izbe... štvrté poschodie... tak celkom v pohode
inak kajaa, nový blok to je tá časť kde sú také hnedé dvere pri vstupe na chodbu?
@lucy92 ... ja sa tam tiež chystám ísť v nedeľu ... ale neviem ešte kedy... ale som zvedavá ako tam budem žiť na tom intráku, lebo ešte nikdy som nebola na intráku, tak to bude dosť tak pre mňa si zvyknúť na tri baby ktoré budú spolu so mnou v izbe (kdeže posledných najmenej 5 rokov, mám doma sama izbu) ale tak nejako to zvládnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no ja som dostala HOPU, tak tiež tam veľkú nádej nevidím..ale chcem mať v tom jasno ako to funguje aspoň budem vedieť, keby náhodou
mám medzinárodné vzťahy a ty? som zvedavá čo to bude na tom intráku :/
@kajaa vdaka za rychle info
@kajaa
ja osm bola minule okuknúť moju izbu na HOPE, tak nieje to žiaden prepych ... ale myslela som si že to bude horšie... vecká, sprchy a ..kuchynka" oproti izbe... štvrté poschodie... tak celkom v pohode
inak kajaa, nový blok to je tá časť kde sú také hnedé dvere pri vstupe na chodbu?
kedy sa chystáš ísť ubytovať? inak aj ty máš 4 postele v izbe? z toho jednu akoby manželskú? no som zvedavá čo to tam bude, ako to bude
tak to je super, ze si cakala horsie a neni to take zle ako si si myslela
Alebo si nájdi podnájom, či spolubývanie napr. tu: www.bratislavabyty.sk