Ahojte, chcela by som sa opytat:
uz dlhsie premyslam o nejakom vymennom pobyte v Anglicku/ USA... Som druhacka na strednej, ale moja anglictina je, no povedzme, priemerna... Da sa zvladnut studium aj so slabym Anj ? Alebo to bude katastrofa ?
@elena31 No, pokiaľ ju naozaj nevieš dobre, asi by som nešla. Ide o to, že pokiaľ sotva ovládaš základnú hovorovú angličtinu (vieš sa spýtať na cestu ak sa stratíš, nakúpiť v obchode atď), neviem ako ti pôjde štúdium. Tam sa používajú aj odborné výrazy. Napr. ak máš problém aj s biológiou, tak ako sa ju budeš učiť ešte aj po anglicky? Však už len pomenovať základné fyziologické deje môže byť problém (to je len príklad).
Ale to je len môj osobný názor
Jasne že sa dá a toto je najlepšia príležitosť, určite choď. Ja keď som šiel do US som ledva vedel povedať moje meno Po dvoch mesiacoch už to bolo lepšie a po troch plynulá konverzácia
najskor sa nauc tie zakladne veci aby si nebola uplne mimo a potom ani nerozmyslaj a utekaj... o 2-4 tyzdne vies Anglicky lepsie ako tvoja ucitelka AJ a nepocuvaj tych domasedov ktori tvrdia ze nemas nikam ist, Slovensko bohuzial nie je buducnost... tento chory system znici vsetko co tu je, preto utec kym sa da
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale to je len môj osobný názor
ja som bola rok prec a niektore moje azijske spoluziacky nevedeli skoro nic a prezili