Čaute! Chodím na Párovce (už tri týždne DD ) a v piatok nám triedna oznámila, že sa má uskutočniť niekedy koncom tohto školského roka a začiatkom budúceho výmenný týždenný pobyt do Chicaga. Hrooooozne by som tam chcela ísť (..pokračovanie v komentári)
..a preto by som sa Vás chcela spýtať, či máte s tým niekto skúsenosti a celkovo ako to prebieha a čo všetko to obnáša, ak by prišiel ku nám domov niekto z Chicaga zatiaľ mám iba 14 ale v priebehu tohto pobytu by som mala 15..
ja som prvý krát bola až po 18 cez leto, tiež sme mohli ísť aj mladší ale to sa mi nejako nepáčilo, proste ked máš 18 tá zodpovednosť je na tebe atd
ale určite by som vyskúšala taký pobyt, a ked tam chceš ísť tak chod, je to super skúsenosť
@marlor bola som na 17 dní v anglicku
určite bude taká možnosť neboj, príde možnost aj na strednej, aj na vysokej a poprípade môžeš kedykoľvek ísť s agentúrou
ja som akurát teraz prváčka a neviem teda, že či mám počkať, kým budem staršia alebo ako.. :/ no najradšej by som tam šla, predsa je to iba týždeň, iné by bolo, keby tam idem na rok.. a chcela som sa Ťa ešte spýtať, koľko stáli letenky, resp. autobus a čo všetko si si musela platiť? Mala si aj ty doma angličana/angličanku? viem, že sa hrozne veľa pýtam ale do utorku musím byť priebežne rozhodnutá, či áno alebo nie
@marlor no ako týždeň ťa nezabije, ale chicago je chicago ked tak veľmi chceš ísť tak tam samozrejme chod
pfu, koľko to stálo teraz neviem, vtey to hradili ešte rodičia, ale tuším sa to vošlo do 1000e + som mala nejaké dve/tri stovky ako vreckové a pre prípad núdze
a angličanku som mala doma a úplne super bolo
ked ešte niečo, tak mi napíš TS
pokial to nebude drahsie ako bezne pobyty, teda ak ti to aspon zcasti preplatia nevahal by som. Akurat to povedz vcas rodocom. Pobyt tsm bude urco drahy, no dva tyzdne ta hadam nezabiju.
ale tak nájdu sa určite problémy, lebo to nie je ísť do vedľajšieho mesta, o toho, čo má prísť by si nemala mať obavy ty, ale tvoji rodičia, no tak potom ak pôjdeš, tak daj vedieť ako tam je. @marlor
Urcite chod. Bola som v patnastich tyzden vo finsku, vsetko preplacala skola...
rady typu "ved pojdes s agenturou" "ved bude dalsia sanca" su total BS pretoze cez agenturu si to, obviously, musis sama zaplatit a ak chces ist do USA tak to nie je prave lacna zalezitost a na "dalsie sance" by som tiez neverila, u nas byvalo nieco taketo tak raz za 3-4 roky a vyberalo sa za prospech, olympiady a potom cez znamosti takze tak ci tak mal clovek mizivu sancu sa dostat.
Zase na druhu stranu, keby ste si to mali hradit sami tak pocitaj s tym, ze to bude suma jak hovado, nie nejaky bezny skolsky vylet za par eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale určite by som vyskúšala taký pobyt, a ked tam chceš ísť tak chod, je to super skúsenosť
určite bude taká možnosť neboj, príde možnost aj na strednej, aj na vysokej a poprípade môžeš kedykoľvek ísť s agentúrou
pfu, koľko to stálo teraz neviem, vtey to hradili ešte rodičia, ale tuším sa to vošlo do 1000e + som mala nejaké dve/tri stovky ako vreckové a pre prípad núdze
a angličanku som mala doma a úplne super bolo
ked ešte niečo, tak mi napíš TS
rady typu "ved pojdes s agenturou" "ved bude dalsia sanca" su total BS pretoze cez agenturu si to, obviously, musis sama zaplatit a ak chces ist do USA tak to nie je prave lacna zalezitost a na "dalsie sance" by som tiez neverila, u nas byvalo nieco taketo tak raz za 3-4 roky a vyberalo sa za prospech, olympiady a potom cez znamosti takze tak ci tak mal clovek mizivu sancu sa dostat.
Zase na druhu stranu, keby ste si to mali hradit sami tak pocitaj s tym, ze to bude suma jak hovado, nie nejaky bezny skolsky vylet za par eur